Nytt år – med många nya möjligheter

Med eftertanke och tacksamhet går året mot sitt slut. Det sägs ju att när man stänger en dörr så öppnas en ny. Så känner vi inför varje år. – Stort tack 2018 och varmt välkommet 2019.

Vad har då året som kommer för spännande att erbjuda?

Året rusar oftast iväg i januari & februari. Ivrigt i sin början. Sedan kommer våren med alla sina löften och sin längtan och med mer livskraft. Så halvvägs genom året njuter vi sommar med härlig, efterlängtad ledighet. I år slog sommaren dessutom alla rekord. På olika sätt. Sedan kommer hösten och lugnet. Vi tänder ljus och brasor. Stannar mer inomhus och umgås på ett annat sätt. Lite lugnare. Strax därefter kommer advent med julen hack i häl. Och vi lyssnar på lucia, lackar paket och myser med våra nära. Sedan är det då vinter och verkligen slut. Året 2018 – ett för oss, bra år. Och det nya 2019 väntar ivrig på att få starta.

Vi står förväntansfulla inför 2019

Så där är det verkligen för oss nästa år. Ivrigt! Med allt kul som är på väg att förverkligas uppe på The Lodge och Romeleåsens topp. Vårt nya vackra Spa ska öppna med pompa och ståt. Först i februari, med vår nya Sparitual som kommer att ge möjlighet för besökare att stanna över dagen. Ett lyxigt minibreak i vardagen för att slappna av och fylla på med ny härlig energi. Senare, när sommaren kommer, ska hela vår nya Spa anläggning stå klar och det kommer vara något alldeles extra. Oj, som vi finurligt klurat på detta upplägg så att det ska bli den allra bästa upplevelsen för våra gäster. Varje idé, platta & varje fog har varsamt valts och lagts. Vi hoppas att det blir bättre än bäst för dig! Vi längtar förväntansfullt på detta nya och spännande år.

Så vi tackar ödmjukt året som gott. Detta genom att smycka hotellet i en vacker vinterskrud (snö kan vi dock inte garantera). Har du möjlighet, så kika förbi oss i vinter och njut av hotellets charm. Annars välkommen under nästa år. Detta spännande 2019. Året då så mycket fint kommer komma på plats för oss. Vi önskar detsamma för dig!

Gott Slut & Gott Nytt kära vänner av The Lodge, hoppas vi ses massor under tjugohundranitton.