Lodge Living

The Lodge är ett romantiskt spa-hotell som ligger nära Malmö och Lund, men som är beläget på toppen av Romeleåsen. Vi erbjuder en oslagbar utsikt över det böljande skånska landskapet. 

Från Malmö och Lund tar du dig till vårt spa-hotell på ca 30 minuter. Här kan du koppla av och njuta av god mat, spa och den fantastiska naturen som omger Romeleåsen.

Main Lodge

Det första som möter dig när du kommer till oss är The Main Lodge. Här hittar du, förutom receptionen och restaurangen, vår mysiga Lounge med bar och en stor veranda. Den öppna spisen, gjutjärnskaminerna och den speciella New England-atmosfären skapar en avslappnad och rogivande stämning. Här finns vårt största konferensrum, Montana och samtalsrummet The French Room.

The Treetop Lodge

Går du ut i vår vackra innergård, som är trallbelagd, så finner du även The Treetop Lodge med tolv stora rum, en svit och ett av våra konferensrum, Vermont. Alla rummen har en fantastisk utsikt över det böljande landskapet under oss.

The Deckhouse Spa & Relax

The Deckhouse Spa & Relax har en stor skorsten mitt på byggnaden. Här finns vårt spa med utomhusjacuzzis, vedeldad bastu, relaxrummet New Hampshire, två omklädningsrum samt två behandlingsrum.

The Cabins

Det finns även nio Cabins (små stugor) som ligger utspridda i grönskan, förbundna med resten av området via upplysta trägångar. Vi har nyligen (hösten -17) uppdaterat interiören med nya tapeter & textilier från Lexington Company´s höstkollektion.


Välkommen till Life Less Ordinary!