Aloha!

Vi bygger ett nytt hawaiianskt Spa!

Just nu bygger vi ett 1000 m2 stort hawaiianskt Spa här på The Lodge. Namnet Honulele kommer från den stora havssköldpadda som enligt legenden kallades The Navigator (´honu´) och var den som förde de första polynesierna till Hawaii. Den har enligt sägnerna sedan dess hjälpt sjömän utanför Hawaii att hitta hem – om, och om igen. Vårt mål är att just du ska finna känslan av att hitta hem, varje gång du besöker Honulele Spa.

De hawaiianska öarna är mytomspunna för sin magiskt läkande och spirituella kraft från naturen och vattnet. Det är denna kraft vi vill att du ska få känna i vårt Spa. Honulele Spa är beläget i en fantastisk miljö, högst uppe på Romeleåsens topp, mitt i den omgivande rofyllda skånska skogen. Här kommer du att få uppleva lugnet av naturen och njuta av avslappning och energipåfyllning på många olika sätt. Lyxig relax med sprakande öppna brasor, fyra nya behandlingsrum, yoga, en 12 meter lång infinitypool, The Aloha Spa Ritual, en kallvak, olika bastur, utsökt mat och dryck i vårt Spa café… Ja, det är bara några av ingredienserna. Vi har dessutom kryddat vår kärlek till Hawaii med spännande influenser hämtade från de mest exotiska Spa vi upplevt på våra andra resor runt om i världen. Några av influenserna kommer från vår närhet, som t ex från Tyskland där vi inspirerats av aufguss- och saunaguskulturen. Att kunna förmedla detta som en helhet till dig som gäst har varit vår måttstock när vi designat det som vi tror blir ett av Sveriges mest avstressande Spa. Allt med en hänförande utsikt över Skåne, högt över trädtopparna…


The Aloha Spa, en njutbar VIP-del i Honulele Spa

Vi har öppnat upp första delen av Honulele Spa – den del vi nu kallar ”Aloha Spa” med den stilla lagunen, ångbastu, torrbastu, relaxrum med utsikt över trädtopparna mm. Vi har i Aloha Spa delen även vår fantastiska guidade ritual, Aloha Spa Ritual vid vissa tidpunkter. Ni som har Spa i ert övernattningspaket får tillgång till Aloha Spa-delen för och kan njuta fritt i ca 2 timmar i denna, fram tills att Honulele Spa öppnar. Då ingår den delen istället för VIP delen och ni kan då köpa till Aloha Spa Ritual för 595 kr/person.


Grand Opening av Honulele Spa

Efter några förseningar så tror vi oss kunna återkoppla med ett datum för Grand Opening inom en snart framtid. För dig som är övernattande spagäst hos oss kommer inträde till Honulele Spa vara inkluderat i ditt paket. Önskar du boka till The Aloha Spa Ritual kostar det 595 kr/person. Vi kommer också erbjuda en helt ny behandlingsmeny med en rad olika behandlingar som t ex massager, ansiktsbehandlingar och mycket annat.


Det är inte enkelt att bygga ett spektakulärt hawaiianskt Spa på en bergstopp…

…därför är inga datum ristade i sten! Det vi däremot kan garantera är att oavsett när du kommer till oss på ett av våra spa paket så kommer du få en fantastisk stunds njutning i antingen The Aloha Spa Ritual, Aloha Spa delen (för en oguidad ritual) eller i kommande Honulele Spa. Du behöver heller inte oroa dig för alldeles för störande byggstök. Naturligtvis går det inte helt att dölja att vi bygger det som kommer bli ett av de mest avstressande Spa du någonsin kommer uppleva. Vi kommer under byggtiden t ex att ha en tillfällig entré in till ritualen, tillfälliga omklädningsrum under sommaren och det kommer att gå runt en och annan harmonisk hawaiiansk byggare med en ukulele utanför Spa. Njae, kanske inte det där sista… Men du kommer inte bli speciellt mer störd än så, det lovar vi dig!


Aloha and welcome to a Spa Less Ordinary!


*Aloha är hur de flesta konversationerna börjar här. Det är också hur många av dem slutar. Men ”Aloha” betyder inte bara hej och hejdå och att älska och välkomna. Det betyder mer än ett ord kan uttrycka. Det är en känsla. En livsstil. ”Aloha” är tanken om att vi alla är kopplade till alla och allt omkring oss, och att sann glädje finns i att respektera denna sammankoppling. Och det är i denna Aloha-anda som vi grundade Honulele Spa. Vi kombinerade vår kärlek till Hawaii och dess orörda, naturliga skönhet med vår kärlek till skogen på Romeleåsen i Skåne. Honulele Spa är vår dröm som nu kommer att bli till verklighet, 167 meter över havet. 


PS! Är du terapeut och vill vara en del i vårt framtida Spa team? Connecta då med oss på vår karriärsida där du även kan se våra övriga lediga tjänster!