Behandlingsmeny i Honulele Spa

Massage

Din terapeut kommer innan behandlingen gå igenom dina specifika önskemål och behov för massagen.

Aromaterapi Massage

Välj mellan följande oljor för ditt välbefinnande.

Ylang-ylang och citron som har en balanserande verkan för både kropp och sinne.

Lavendel och geranium som ökar cirkulationen och får musklerna att slappna av.

Pris: Delkropp 445:- Längd: 25 min
Pris: Helkropp 795:- Längd: 50 min

Body Scrub

Med uppfriskande kakao och macadamia gör denna fuktgivande kroppspeeling huden slät och mjuk. Perfekt att kombinera med en massage.

Pris 445:- Längd: 25 min

Honulele Spa Combo

Njut av en härlig rygg och nackmassage som följs av en kortare ansiktsbehandling med rengöring, peeling  och massage. En perfekt kombination.

Pris 795:- Längd: 50 min

Ansiktsbehandlingar

Alla våra ansiktsbehandlingar börjar med en grundlig hudanalys där din hudterapeut väljer de bästa produkterna för din hud.

Signature Honulele Facial

Vår signaturbehandling inleds med en härlig rygg och nackmassage som ger total avslappning. Därefter vårdas din hy med rengöring, peeling, mask och massage. En ampull med direkt synbar verkan på uttryckslinjer läggs på och gör huden slät och återfuktad. Händerna och fötter exfolieras med en mjukgörande peeling och en vårdande och återfuktande mask masseras in. En behandling från topp till tå.

Pris 1495:- Längd:110 min

Honulele Facial

I denna behandling fokuserar vi på din huds behov. Oavsett om din hud behöver en djuprengöring, extra fukt eller jobba på ålderstecken.  Vi ser till så din hud blir ren, återfuktad och strålar av lyster. Passar både för män och kvinnor.

Pris 795:- Längd: 50 min

Mini Honulele Facial

En uppfriskande miniansiktsbehandling med rengöring, peeling, ansiktsmassage och en närande mask. En perfekt behandling för att ge din hud en härlig treat. ( denna behandling görs även av våra kroppsterapeuter)

Pris 445:- Längd: 25 min
Ange vilken behandling du önskar!
Gör förfrågan om behandling här!