Behandlingsmeny Spabehandlingar

I Honulele Spa i Skåne finner du fyra behandlingsrum med inspiration från Hawaiis övärld. Här utför våra certifierade terapeuter såväl välgörande ansiktsbehandlingar, massager och polynesiska behandlingar.

Alla våra ansiktsbehandlingar börjar med en grundlig hudanalys där din hudterapeut väljer de bästa produkterna för din hud från det veganska märket ESSE. Produkterna innehåller både probiotika och prebiotika som balanserar hudens PH värde, skyddar och återfuktar för en frisk och sund hy. Du kan naturligtvis köpa dem med dig hem från vår shop.

Med inspiration från Söderhavsöarnas avslappnade tempo kan ni drömma er bort i en av våra nya polynesiska behandlingar. Här använder vi produkter från Talion.

Våra behandlingar utförs av både kvinnliga och manliga hud och massageterapeuter. Om du önskar boka både behandling och vår Aloha Spa Ritual under din vistelse så rekommenderar vi dig  att boka det ena på avresedagen för att få ut så mycket som möjligt av din upplevelse.

Att tänka på innan din behandling:

✓ Det är viktigt att du meddelar din terapeut om du är allergisk, är skadad/sjuk, äter blodförtunnande medicin eller är gravid.
✓ Kom iklädd torra bad- eller underkläder och badrock.
✓ Ta av dig eventuella smycken och klocka etc.
✓ Önskar du ta med mobiltelefonen in i behandlingsrummet så se till att den är på flygplansläge.
✓ Kostnadsfri avbokning upp till 24 timmar före behandlingstidens början. Vid utebliven behandling debiteras hela kostnaden.

Aloha!

Kroppsbehandlingar

Massage

En mjuk oljemassage där vi anpassar eteriska oljor efter vad dina sinnen och kropp behöver. Massagen ger beröring i ett jämnt och lugnt tryck som följer ett medvetet rörelsemönster för att aktivera vårat må bra hormon och de eteriska oljorna absorberas genom huden till muskelvävnad och leder för att lindra muskelspänningar.
Välj mellan följande oljor för ditt välbefinnande.

  • Ylang-ylang och citron som har en balanserande verkan för både kropp och sinne.
  • Lavendel och geranium som ökar cirkulationen och får musklerna att slappna av.
Pris: 445:- Längd: 25 min
Pris: 795:- Längd: 50 min
Bokningsförfrågan

Lomi Lomi Massage

Vår hawaiianska massage som ger energi till både kropp och själ genom en tusenårig massageteknik där rörelsemönstret påminner om havets vågor. Terapeuten använder underarmar och armbågar för att tränga djupt ned i muskulaturen genom långa, gungande och rytmiska rörelser.

Pris 795:- Längd: 50 min
Bokningsförfrågan

Hawiian head massage

Med långsamt cirkulerande och långa stretchande rörelser lindrar denna huvud och nackmassage stress och spänningar. Balanserar nervsystemet, lindrar huvudvärk och får dig att känna ett inre lugn.

Pris: 445:- Längd: 25 min
Bokningsförfrågan

Coconut Body Scrub

Med närande kokosolja, exfolierande kokosflingor och havskristaller gör denna kroppspeeling huden mjuk och slät. Perfekt att kombinera med en massage.

Pris 445:- Längd: 25 min
Bokningsförfrågan

Kombinationsbehandling

Honulele Spa Combo

Njut av en härlig rygg och nackmassage som följs av en kortare ansiktsbehandling med rengöring, peeling och massage. En perfekt kombination.

Pris: 795:- Längd: 50 min
Bokningsförfrågan

Ansiktsbehandlingar

Honulele Facial

I denna behandling fokuserar vi på din huds behov. Oavsett om din hud behöver en djuprengöring, extra fukt eller jobba på ålderstecken. Vi ser till så din hud blir ren, återfuktad och strålar av lyster. Passar både för män och kvinnor.

Lägg till frans och brynfärgning och plockning för 275:-

Pris: 795:- Längd: 50 min
Bokningsförfrågan

Mini Honulele Facial

En uppfriskande ansiktsbehandling med rengöring, peeling, ansiktsmassage och en närande mask. En perfekt behandling för att ge din hud en härlig treat (denna behandling görs även av våra kroppsterapeuter).

Pris: 445:- Längd: 25 min
Bokningsförfrågan