Behandlingsmeny Spabehandlingar

I Honulele Spa i Skåne finner du fyra behandlingsrum med inspiration från Hawaiis övärld. Här utför våra certifierade terapeuter såväl välgörande ansiktsbehandlingar, massager och polynesiska behandlingar.

Alla våra ansiktsbehandlingar börjar med en grundlig hudanalys där din hudterapeut väljer de bästa produkterna för din hud. Du kan naturligtvis köpa dem med dig hem från vår shop.

Med inspiration från Söderhavsöarnas avslappnade tempo kan ni drömma er bort i en av våra nya polynesiska behandlingar. Här använder vi produkter från Talion.

Våra behandlingar utförs av både kvinnliga och manliga hud- och massageterapeuter. Om du önskar boka både behandling och vår Aloha Spa Ritual under din vistelse så rekommenderar vi dig  att boka det ena på avresedagen för att få ut så mycket som möjligt av din upplevelse.

Att tänka på innan din behandling:

✓ Det är viktigt att du meddelar din terapeut om du är allergisk, är skadad/sjuk, äter blodförtunnande medicin eller är gravid.
✓ Kom iklädd torra bad- eller underkläder och badrock.
✓ Ta av dig eventuella smycken och klocka etc.
✓ Önskar du ta med mobiltelefonen in i behandlingsrummet så se till att den är på flygplansläge.
✓ Kostnadsfri avbokning upp till 24 timmar före behandlingstidens början. Vid utebliven behandling debiteras hela kostnaden.

Aloha!

Ansiktsbehandlingar

Honulele Signature Facial

I vår signaturbehandling fokuserar vi på din huds behov, oavsett om du vill jobba på ålderstecken, lyster eller en oren hy. Behandlingen inleds med en hudanalys och djuprengöring, sedan peelas huden innan portömningen. Därefter får du en avslappnande ansiktsmassage för att få igång blodcirkulationen. Behandlingen avslutas med mask anpassad för just din huds behov. Lättare brynplock ingår. Din hud blir ren, återfuktad och strålar av lyster!

Pris: 1195:- Längd: 75 min
Bokningsförfrågan

Honulele Facial

En ansiktsbehandling med rengöring, peeling, ansiktsmassage och en närande mask. En perfekt behandling för att ge din hud en härlig treat. Passar både män och kvinnor.

Pris: 795:- Längd: 45 min
Bokningsförfrågan

Born to Glow!

En ansiktsbehandling med PHA & AHA syror som arbetar på pigmenteringar och fina linjer på mogen hud. Behandlingen passar även utmärkt för en aknebenägen hud. En behandling som skapar ett omedelbart glow!

Pris: 1195:- Längd: 75 min
Nyhet från 1/7! Bokningsförfrågan

Age with Grace!

En ansiktsbehandling som är anpassad för den mogna huden. Behandlingen jobbar med aktiva ingredienser på linjer och rynkor. Are you ready to Age With Grace?

Pris: 1195:- Längd: 75 min
Bokningsförfrågan

Man Enough!

En ansiktsbehandling som är anpassad för mannens hud. Vi gör en djuprengöring, tillför extra fukt och jobbar på ålderstecken. Are you Man Enough?

Pris: 795:- Längd: 45 min
Bokningsförfrågan

Färgning av fransar och bryn

Färgning av bryn och fransar efter önskemål. Lättare brynplock ingår.

Pris: 445:- Längd: 45 min
Bokningsförfrågan

Kombinationsbehandling

Honulele Spa Combo

Njut av en härlig rygg- och nackmassage som följs av en kortare ansikts-behandling med rengöring, peeling och massage. En perfekt kombination.

Pris: 795:- Längd: 50 min
Bokningsförfrågan

Kroppsbehandlingar

Coconut scrub ´n massage

Behandlingen inleds med en härlig kokosdoftande skrubb som exfolierar huden. Därefter sköljs peelingen av i vår regnfallsdusch. Behandlingen avslutas med en välgörande helkroppsmassage i ett jämt och lugnt tryck.

Pris 1195:- Längd: 75 min
Bokningsförfrågan

Honulele Aromatherapy

Behandlingen inleds med en härlig kokosdoftande skrubb. Därefter sköljes peelingen av i vår regnfalls-dusch. Behandlingen fortsätter med en aromainpackning med eteriska oljor. Under tiden oljorna verkar utför terapeuten en avslappnade huvud- och skalpmassage.

Pris 1195:- Längd: 75 min
Bokningsförfrågan

Relaxing Spamassage

En mjuk massage där vi anpassar eteriska oljor efter vad dina sinnen och kropp behöver. Beröringen sker i ett jämnt och lugnt tryck för att aktivera oxytocinproduktionen.

Pris: 445:- Längd: 20 min
Pris: 795:- Längd: 50 min
Bokningsförfrågan

Hawiian head massage

Med långsamt cirkulerande och långa stretchande rörelser motverkar denna skalp och nackmassage stress och spänningar. Perfekt både som enda behandling eller en add-on till någon av våra övriga behandlingar.

Pris: 445:- Längd: 20 min
Bokningsförfrågan

Fabulous Feet

Detta är behandlingen som gör dina fötter fabulous. Den börjar med en exfolierande cocospeeling som mjukgör fötterna därefter ges en avslappnade fotmassage. Behandlingen avslutas med en skön inpackning.

Pris: 795:- Längd: 45 min
Bokningsförfrågan