Boka en romantisk weekend i Skåne

Priserna skiljer sig åt beroende på veckodag och säsong. Du ser enkelt vad som är ledigt och vad det kostar på vår online sida. Innehållet kan komma att ändras i paketen.

The Treetop Escape

Vårt motto är som bekant “Life Less Ordinary”, och vad kan väl vara lyxigare än en Spa hideaway högt över trädtopparna, mitt i Skåne? Kanske börjar ni med en härlig skogspromenad på Skåneleden som går precis utanför oss innan ni checkar in på ett av våra mysiga rum. På eftermiddagen väntar avslappnande Spa upplevelser i Honulele Spa där du har möjlighet att boka till Aloha Spa Ritual.

Till kvällen serveras ”The Less Ordinary Menu” som ingår i ditt paket. Efter middagen kanske ni dröjer er kvar framför brasan i loungen med en god bok eller brädspel innan det är dags för en god natts sömn i ett av våra mysiga New England inspirerade rum. Morgonen börjar stilla i lugn och ro, gott kaffe/te och vår stora frukostbuffé.


The Treetop Escape innehåller:

✓ Tillgång till Honulele Spa på ankomstdagen
✓ ”The Less Ordinary Menu”
✓ Övernattning i ett av våra New England-inspirerade rum (enkelrumstillägg +400 kr/person)
✓ Frukostbuffé i restaurang Heaven
✓ Tillgång till Honulele Spa på avresedagen
✓ Lån av badtofflor, handduk & badrock


Welcome to A Getaway Less Ordinary!

 

PS! Det är 13-års gräns i Honulele Spa.

Boka The Treetop Escape här!
Boka online

NYHET! The Honulele Hideaway Deluxe

Vårt nya lyxiga spapaket Honulele Hideaway Deluxe – när endast det bästa är gott nog!

I Honulele Hideaway Deluxe har vi satt samman de allra bästa delarna av The Lodge och Honulele Spa till en oförglömlig upplevelse i Skåne – högt över trädtopparna.
Vistelsen börjar med ett glas kylt mousserande vin som väntar på ert rum. På eftermiddagen är det dags att låta all stress rinna av och tyngdlöst glida ner i den behagliga värmen från vår 38-gradiga infinitypool med milsvid panoramautsikt över fälten nedanför.

Kvällen fortsätter i Restaurang Heaven där ”The Less Ordinary Menu” tar smaklökarna på en kulinarisk resa med inspiration från Romeleåsen och de lokala små producenter som vi har omkring oss. När mörkret faller kan ni luta er tillbaka i en av korgstolarna framför brasan i loungen, eller kanske smyga tillbaka till Honulele Spa insvepta i varsin morgonrock innan det är dags att dra sig tillbaka till ett av våra mysiga rum för en god natts sömn.
Vakna upp till en morgon i total ro med vårt urval av färskt kaffe och te, följt av en generös frukostbuffé med våra hembakta surdegsbullar. Fortsätt er vistelse* med vår guidade Aloha Spa Ritual – en avkopplande resa med ekologiska produkter från L:A Bruket (värde 595 kr/person). Och eftersom vi vill att ni ska njuta fullt ut, har vi i detta paket förlängt er spavistelse hela vägen fram till kl. 14. För så tycker vi att en lyxig spahideaway ska vara!


The Honulele Hideaway Deluxe paketet innehåller:

✓ Tillgång till Honulele Spa på ankomstdagen
✓ En kyld flaska mousserande på rummet
✓ ”The Less Ordinary Menu” på kvällen
✓ Övernattning i ett av våra New England-inspirerade rum
✓ Frukostbuffé i restaurang Heaven
✓ Utökad tillgång till Honulele Spa på avresedagen fram till kl. 14 (dvs 3 h extra)
✓ Guidade sparitualen Aloha Spa Ritual*
✓ Lån av badtofflor, handduk & badrock


Welcome to A Luxurious Hideaway Less Ordinary!

 

PS! Det är 13-års gräns i Honulele Spa.


*Observera att du kan bli inbokad dag 1 om det vid ditt bokningstillfälle är så att samtliga avgångar på Aloha Spa Ritual skulle vara fullbokade dag 2, se din bokningsbekräftelse för inbokad tid!

Boka Honulele Hideaway Deluxe här!
Boka Online