Boka en romantisk weekend i Skåne

Just har vi två erbjudande på Spa paket för att njuta av en romantisk weekend i Skåne. Ett spapaket med fokus på gourmetmiddagen i Restaurang Heaven och ett spapaket där du inte ens behöver gå ur badrocken på hela din vistelse och dessutom får uppleva Aloha Spa Ritual i Honulele Spa!
Priserna skiljer sig åt beroende på veckodag och säsong. Du ser enkelt vilket paket som är ledigt och vad det kostar på vår online sida. Innehållet kan komma att ändras i paketen.


 

The Treetop Escape

I “The Treetop Escape” får du en gastronomisk upplevelse utöver det vanliga!

Kanske börjar ni med en härlig skogspromenad på Skåneleden som går precis utanför oss innan ni checkar in på ett av våra mysiga rum. På eftermiddagen väntar avslappnande Spa upplevelser i Honulele Spa mellan kl. 14– 22 med vår 38-grader varma utomhuspool och möjlighet att boka till Aloha Spa Ritual och/eller en välgörande behandling med spaprodukter från Bioline.

Därefter serveras en välsmakande 4-rätters meny i restaurang Heaven, komponerad av vår stjärnkock. Efter middagen väntar en stunds avkoppling i Honulele Spa innan det är dags för en god natts sömn i ett av våra mysiga New England inspirerade rum. Morgonen börjar stilla i lugn och ro, gott kaffe/te och vår stora frukostbuffé inne i restaurang Heaven innan det är dags för avfärd hemåt. Så tycker vi att en Gourmet Getaway ska vara!


The Treetop Escape:

✓ Tillgång till Honulele Spa kl. 14–22 på ankomstdagen
✓ 4-rätters meny i restaurang Heaven “The Less Ordinary Dinner
✓ Övernattning i del i dubbelrum
✓ Frukostbuffé i restaurang Heaven i Main Lodge kl. 8– 10 på helgen (kl. 7-9:30 på helgfri vardag)
✓ Tillgång till Honulele Spa kl. 07-11 på avresedagen
✓ Lån av badtofflor, handduk & badrock

PS! Lediga datum är markerade med svart!
Boka online

Sunday Hideaway

I “Sunday Hideaway” får du en romantisk spaupplevelse utöver det vanliga!

Kanske börjar ni med en härlig skogspromenad på Skåneleden som går precis utanför oss innan ni checkar in på ett av våra mysiga rum. Därefter väntar avslappnande upplevelser i Honulele Spa med bland annat vår 38-grader varma utomhuspool. Du har möjlighet att boka till vår 90 minuter långa guidade sparitual, Aloha Spa Ritual eller varför inte en välgörande spabehandling med spaprodukter från Bioline? Till kvällen avnjuts en hawaiiansk måltid bestående av en soppa med nybakt bröd, valfri Poké Bowl samt en god dessert framför en av våra sprakande brasor i Honulele Spa – självklart omsvept av en varm och mjuk badkappa. Mätta och belåtna drar ni er tillbaka för en god natts sömn i ett av våra mysiga dubbelrum/cabins. Morgonen börjar stilla i lugn och ro med gott kaffe/te och vår frukost som du äter inne i Main Lodge. Så tycker vi att en romantisk Spa Hideaway ska vara!


Sunday Hideaway:

✓ Tillgång till Honulele Spa kl. 15-22
✓ Kvällsmeny i Honulele Spa café (soppa och nybakt bröd, valfri Poké Bowl samt efterrätt)
✓ Övernattning i del i dubbelrum
✓ Frukostbuffé i restaurang Heaven i Main Lodge kl. 8– 10 på helgen (kl. 7-9:30 på helgfri vardag)
✓ Tillgång till Honulele Spa kl. 7–11 på avresedagen
✓ Lån av badtofflor, handduk & badrock

PS! Lediga datum är markerade med svart!
Boka online