Maten & våra menyer

Här följer ett urval av det vi serverar i vår restaurang & lounge.

Lunch på The Lodge

Vi serverar en tvårätters affärslunch måndag-fredag*. Lunchen ingår i vårt konferenspaket, men kan också i mån av plats bokas utan att ni är hos oss på konferens (förbokas på telefonnummer 046-24 89 05). Inkl. soppa, varmrätt, hembakt bröd, vatten och kaffe. Vi har en sittning kl. 12:00-12:45 och en kl. 13 för dig som vill ha ditt bord lite längre.

Pris: 195 kr/person

*Affärslunchen serveras dock ej under sommaren, på högtidsveckor som påsk/jul osv eller under lovveckor. Då erbjuds istället The Lounge Menu (se nedan).


Dinner at The Lodge

Serveras varje kväll kl. 19:00 i vår restaurang. Se vår fasta meny till höger*.

*Mindre förändringar i menyerna kan ske utan att vi uppdaterar hemsidan. Vi erbjuder ej a-la-carte.


The Lounge Menu

För dig som är hungrig på något mellan måltiderna har vi en egen loungemeny med ett antal enklare smårätter att välja mellan. Serveras i mån av plats i vår lounge eller på verandan om vädret tillåter. Eftersom vi har ett litet kök går det inte att beställa från vår The Lounge Menu då vi redan serverar något av våra fasta arrangemang i restaurang Heaven.


Barnpriser i restaurangen:

Barn 2 år till och med 6 år 50% rabatt.

Vi har dessvärre inte plats för barnvagnar i restaurangen men ute på verandan eller i receptionen får de gärna stå.

Skulle du ha vägarna förbi och vilja äta är du varmt välkommen som ”drop-in” hos oss, men för att garantera bord rekommenderar vi att du alltid ringer oss och bokar på 046-24 89 05! Ändringar i utbudet ovan kan komma att ske utan att hemsidan är uppdaterad. Några datum per år är hotellet abonnerat och då kan vi ej erbjuda plats för drop in.


*Alla priser ovan är inklusive moms

Boka Online