The Less Ordinary Dinner Experience


Early Spring

Vår “The Less Ordinary Menu – Early Spring” är skapad av vår köksmästare, Alexander Fohlin, som använder sig av närproducerade råvaror i säsong kombinerat med det kockarna varit ute plockat själva. Menyn, som består av 4 serveringar, är inkluderad i vårt övernattningspaket och tar ca 1,5 timme. Starttid är kl. 18 och kl. 20, kontrollera din bekräftelse för att se vilken tid du blivit bokad på. Denna meny går att anpassa efter allergier och specialkost om du meddelar oss senast en vecka i förväg och serveras måndag-lördag.


ELDGROPEN

Grödor – tall – krikon – krondillsost


Allergener; M, SF

ROMELEÅSEN

Pinnbröd – gröna enbär – timjan – jungfrusmör


Allergener; G, M

HAVET

Skrei – spetskål – fermenterad Asterix – grillad sandefjordssås


Allergener: F, M

GÅRDEN

Jordärtskocka – päron – kamomill – brunost


Allergener: G, M, Ä, KF

795 kr


Köp gärna till…


MEJERIET


Lokalproducerade ostar som serveras med vårt eget fröknäcke och hemgjord plommon- & granskottsmarmelad


Allergener: G, M, SF

Mejeriet 155 kr


Vinpaket 4 glas 595 kr
Juicepaket 4 glas 325 kr


Allergener: M=Mjölk G=Gluten Ä=Ägg F=Fisk SF=Sesamfrö SF=Stenfrukt KF=Kärnfrukt

Om du har allergier eller specialkost, meddela oss dem senast en vecka i förväg på telefon 046-24 89 05.

Book Online