Maten & våra menyer

The Less Ordinary Menu

Denna meny består av fyra serveringar och tar ca 1,5 timme. Den serveras i två sittningar med start antingen kl. 18 eller kl. 20. Den ingår i vårt boendepaket The Treetop Escape samt i vårt konferenspaket som en grundmeny och går att anpassa efter allergier.
Denna 4-rätters meny är fylld med spännande smaker som vår köksmästare Alexander Fohlin komponerar ihop tillsammans med sitt team i köket. Här får du njuta av närproducerade råvaror som speglar skogen på Romeleåsen som vi är omgivna av. Vi anpassar menyn efter vad som finns att få tag på och byter ut delar av menyn efterhand som säsongerna förändras.
I matsalen har vår restaurangchef Elle och hennes team fullt fokus på att ge dig som gäst bästa möjliga service. Hon väljer ut ett vinpaket och ett juicepaket, som man kan välja till, där varje dryck är väl utvald för att höja matupplevelsen. Den går också att boka in för dig som vill komma till oss och njuta av maten utan att bo över.

Pris: 795 kr/person
Klicka här för att se The Less Ordinary Menu.

Lunch på The Lodge

Vi serverar en tvårätters affärslunch måndag-fredag*. Lunchen ingår i vårt konferenspaket, men kan också i mån av plats bokas utan att ni är hos oss på konferens (förbokas på telefonnummer 046-24 89 05). Inkl. soppa, varmrätt, hembakt bröd, vatten och kaffe.

Pris: 195 kr/person
Klicka här för att se The Lunch Menu .

Honulele Spa Lounge

I vårt Spacafé serverar vi en loungemeny som du sommartid även kan njuta av som icke spagäst, sittandes på vår mysiga innergård utanför Honulele Spa. Läs mer om vad vi serverar här.


Skulle du ha vägarna förbi och vilja äta är du varmt välkommen som ”drop-in” hos oss, men för att garantera bord rekommenderar vi att du alltid ringer oss och bokar på 046-24 89 05! Ändringar i utbudet ovan kan komma att ske utan att hemsidan är uppdaterad. Några datum per år är hotellet abonnerat och då kan vi ej erbjuda plats för drop in.


*Alla priser ovan är inklusive moms

Boka Online