Boka en romantisk weekend i Skåne

Just har vi två erbjudande på Spa paket för att njuta av en romantisk weekend i Skåne. Ett spapaket med fokus på gourmetmiddagen i Restaurang Heaven och ett spapaket där du inte ens behöver gå ur badrocken på hela din vistelse och njuter av din spameny framför en av de sprakande brasorna i Honulele Spa Café.

Priserna skiljer sig åt beroende på veckodag och säsong. Du ser enkelt vilket paket som är ledigt och vad det kostar på vår online sida. Innehållet kan komma att ändras i paketen.


 

The Treetop Escape

I The Treetop Escape får du en gastronomisk upplevelse utöver det vanliga!

Vårt motto är som bekant “Life Less Ordinary”, och vad kan väl vara lyxigare än en Spa hideaway högt över trädtopparna, mitt i Skåne? Kanske börjar ni med en härlig skogspromenad på Skåneleden som går precis utanför oss innan ni checkar in på ett av våra mysiga rum. På eftermiddagen väntar avslappnande Spa upplevelser i Honulele Spa där du har möjlighet att boka till Aloha Spa Ritual.

Till kvällen serveras ”The Less Ordinary Menu” som ingår i ditt paket. Efter middagen kanske ni dröjer er kvar framför brasan i loungen med en god bok eller brädspel innan det är dags för en god natts sömn i ett av våra mysiga New England inspirerade rum. Morgonen börjar stilla i lugn och ro, gott kaffe/te och vår stora frukostbuffé.


The Treetop Escape innehåller:

✓ Tillgång till Honulele Spa kl. 14–23 på ankomstdagen.
✓ ”The Less Ordinary Menu”
✓ Övernattning i del i dubbelrum
✓ Frukostbuffé i restaurang Heaven i Main Lodge kl. 8– 10
✓ Tillgång till Honulele Spa kl. 07-11 på avresedagen
✓ Lån av badtofflor, handduk & badrock


Welcome to A Getaway Less Ordinary!

 

PS! Det är 13-års gräns i Honulele Spa!

Boka online

Sunday Hideaway

I “Sunday Hideaway” får du en romantisk spaupplevelse utöver det vanliga!

Kanske börjar ni med en härlig skogspromenad på Skåneleden som går precis utanför oss innan ni checkar in på ett av våra mysiga rum. Därefter väntar avslappnande upplevelser i Honulele Spa med bland annat vår 38-grader varma utomhuspool. Du har möjlighet att boka till vår 90 minuter långa guidade sparitual, Aloha Spa Ritual eller varför inte en välgörande spabehandling med spaprodukter från Bioline? Till kvällen avnjuts en hawaiiansk måltid bestående av en soppa med nybakt bröd, valfri Poké Bowl samt en god dessert framför en av våra sprakande brasor i Honulele Spa – självklart omsvept av en varm och mjuk badkappa. Mätta och belåtna drar ni er tillbaka för en god natts sömn i ett av våra mysiga dubbelrum/cabins. Morgonen börjar stilla i lugn och ro med gott kaffe/te och vår frukost som du äter inne i Main Lodge. Så tycker vi att en romantisk Spa Hideaway ska vara!


Sunday Hideaway innehåller:

✓ Tillgång till Honulele Spa kl. 15-22
✓ Kvällsmeny i Honulele Spa café (soppa och nybakt bröd, valfri Poké Bowl samt efterrätt)
✓ Övernattning i del i dubbelrum
✓ Frukostbuffé i restaurang Heaven i Main Lodge kl. 8– 10 på helgen (kl. 7-9:30 på helgfri vardag)
✓ Tillgång till Honulele Spa kl. 7–11 på avresedagen
✓ Lån av badtofflor, handduk & badrock

Boka online