The Treetop Escape

Vårt motto är som bekant “Life Less Ordinary”, och vad kan väl vara lyxigare än en Spa hideaway i vårt nybyggda hawaiianska Honulele Spa högt över trädtopparna, mitt i Skåne? Kanske börjar ni med en härlig skogspromenad på Skåneleden som går precis utanför oss innan ni checkar in på ett av våra mysiga rum. På eftermiddagen väntar avslappnande Spa upplevelser i Honulele Spa. Till kvällen serveras en 4-rätters middag, gjord av lokala råvaror efter säsong. Efter middagen kanske ni dröjer er kvar framför brasan i loungen med en god bok eller njuter av en lugn stund i Honulele Spa innan det är dags för en god natts sömn i ett av våra mysiga New England inspirerade rum. Morgonen börjar stilla i lugn och ro med gott kaffe/te och frukostbuffé. Du har dessutom tillgång till Honulele Spa fram till kl 11 på avresedagen. Så tycker vi att en spa getaway ska vara. Welcome to Life Less Ordinary!

Priset varierar beroende på önskad rumskategori, veckodag och säsong. Du hittar priset för aktuellt datum i vår bokningskalender nedan.

Paketet inkluderar:
– Tillgång till Honulele Spa kl 14-22 på ankomstdagen
– 4-rätters middag
– Övernattning
– Frukostbuffé
– Tillgång till Honulele Spa dag 2 från kl 8-11.

Aloha!

 


Under Corona-perioden är vi förutom extra noggranna med rengöring och avstånd också extra flexibla med våra avbokningsregler. Du kan därför boka av Treetop Escape paketet helt utan kostnad fram till kl 12 dagen innan ankomst.

Boka The Treetop Escape här
Boka online