Romantisk Weekend i Skåne

En oförglömlig och romantisk spa weekend

Vårt hotell är unikt beläget på en av Skånes högsta punkter med en fantastisk utsikt över det vackra landskapet. Här på The Lodge kan du kort och gott unna dig en romantisk weekend mitt i naturen, bara ett stenkast från Malmö och Lund i Skånes vackra natur.

Sommaren 2020 invigs vårt nya hawaiianska Spa, Honulele Spa i Skåne, där vi kan garantera dig avkoppling till en spektakulär utsikt över Skåne.

Vackra omgivningar

Romeleåsen bjuder på storslagen och varierande natur som är perfekt för en romantisk weekend. Omgivningarna bjuder på bokskog, ängar, granskog, tallskog och imponerande vyer på många platser. Hos oss går den populära Skåneleden precis utanför knuten och på den har vi gjort två vandringsleder markerade i blått och grönt som vi rekommenderar att ni passar på att gå under er vistelse här hos oss.

En liten bit från The Lodge kan ni också cykla dressin. Här cyklar ni en liten bit på den gamla järnvägen mellan Lund och Sjöbo. Naturen är fantastisk och det är ett mycket bekvämt sätt att ta sig fram. Ugglor och andra rovfåglar är inte ovanliga följeslagare. Under sommaren kan man plocka både hallon och körsbär direkt från dressinen. Vi hjälper gärna våra hotellgäster med en dressin bokning!

Välkomna till Life Less Ordinary och en romantisk weekend i Skåne!