Konferens i Skåne

The Lodge är den naturnära mötesplatsen för er konferens i Skåne. Vi bjuder på en avslappnad vildmarkskänsla bara ett stenkast från Malmö, Lund och Köpenhamn. Här kan ditt företag träffas i avskildhet för en effektiv och exklusiv konferens utan störande inslag högt över trädtopparna på en av Skånes högsta punkter, 167 meter över havet. Vi har 22 dubbelrum och konferensrum som är för upp till 36 gäster. Welcome to Meetings Less Ordinary!


Konferens i Skåne med spa på trädtoppsnivå

På trädtoppsnivå blir ditt företags kickoff eller konferens i Skåne till en totalupplevelse med god mat och dryck, rofylld mötesmiljö, annorlunda färg och form samt spännande aktiviteter. Vi erbjuder såväl helpensionspaket som dagkonferenspaket, läs mer om dem här.


Vår restaurang

 

I vår mysiga restaurang Heaven serveras endast mat av högsta klass med spännande smaker och textur inspirerad av den svenska floran och faunan. Vår målsättning är att erbjuda en helhet av upplevelsen, som innebär att endast de bästa råvarorna och den bästa drycken serveras i vår restaurang. Allt detta binds samman med våra högt ställda krav på 5-stjärnig internationell personlig service. Vårt duktiga köksteam komponerar en fast 4-rätters meny efter säsong. Till den provas väl anpassade vin-, öl- & alkoholfria dryckespaket ut. Vi vill gärna skämma bort er på konferensen. Därför ingår vår gourmetmeny i Restaurang Heaven våra helpensionspaket. Du finner vår himmelska meny här.

 

 

 

Vårt nya hawaiianska Spa – Honulele Spa

År 2020 invigdes vårt nya hawaiianska Spa, Honulele Spa med en 12 meter lång 38-gradig infinitypool, mysigt spacafé, öppna brasor, bastur, möjlighet att boka till Aloha Spa Ritual eller en välgörande behandling i ett av de fyra nya behandlingsrummen. Vi tycker att det är viktigt att kunna stressa ner efter en hel dags möte eller konferens. Därför ingår tillgång till Honulele Spa ingår i helpensionspaketet, från kl 17-22 på ankomstdagen och från kl 7-11 på avresedagen för dig som vill börja din dag i stillhet, lugn och ro. Aloha!

 

 

 

 

Våra möteslokaler

 

Vårt motto är Life Less Ordinary, och självklart är även våra möteslokaler allt annat än vanliga. Några har en vidunderlig utsikt, andra är belägna så att man får känslan att man går rakt in i ett blommande körsbärsträd. Hur som helst så lovar vi en modern och inspirerande lokal.

 

 

 

 

 

 

 


 

Vi svarar dig inom fyra arbetstimmar!
Gör din konferensförfrågan här!