Konferens i Skåne

The Lodge är den naturnära mötesplatsen för er konferens i Skåne. Vi bjuder på en avslappnad vildmarkskänsla bara ett stenkast från Malmö, Lund och Sturup. Här kan ditt företag träffas i avskildhet för en effektiv och exklusiv konferens utan störande inslag högt över trädtopparna på en av Skånes högsta punkter, 167 meter över havet. Vi har 22 dubbelrum och konferensrum som är för upp till 40 gäster. Welcome to Meetings Less Ordinary!


Konferens i Skåne med spa på trädtoppsnivå

På trädtoppsnivå blir ditt företags kickoff eller konferens i Skåne till en totalupplevelse med god mat och dryck, rofylld mötesmiljö, annorlunda färg och form samt spännande aktiviteter. Vi erbjuder såväl helpensionspaket som dagskonferenspaket, läs mer om dem här.

Nyhet! Just nu bygger vi ett 1000 m2 stort hawaiianskt Spa – Honulele Spa som står klart 2020. När vi öppnat Spa kommer du som är  övernattande konferensgäst kunna njuta av det utan extra kostnad under din helpensionskonferens hos oss.


Vår restaurang

I vår mysiga restaurang Heaven serveras endast mat av högsta klass med spännande smaker och textur inspirerad av den svenska floran och faunan. Vår målsättning är att erbjuda en helhet av upplevelsen, som innebär att endast de bästa råvarorna och den bästa drycken serveras i vår restaurang. Allt detta binds samman med våra högt ställda krav på 5-stjärnig internationell personlig service.
Vårt duktiga köksteam med kökschef Patrik i spetsen komponerar var sjätte vecka en fast 4-rätters meny efter säsong. Till den sätter vår restaurangchef, som även är sommelier, väl anpassade vin-, öl- & alkoholfria dryckespaket. Du finner vår himmelska meny här.


Made for Meetings

Är du Travel Manager/Executive Assistant och vill komma hit på en visning? Vi bjuder gärna dig på lunch när du kommer upp till oss för en visning av konferens- och boendemöjligheter på The Lodge. Kontakta Camilla för att boka en tid som passar!
E-post: camilla@thelodge.se

För ytterligare info eller om du önskar göra en konferensbokning, kontakta receptionen på info@thelodge.se
eller 046-24 89 05.

Varmt välkomna!


skånska möten

The Lodge är medlemmar i Skånska Möten!

Gör din konferensförfrågan här!