Ge bort lyx och avkoppling med ett presentkort från The Lodge

Den ultimata gåvan – ett presentkort på en upplevelse högt över Skånes trädtoppar

The Lodge är inte bara ett hotell – det är en upplevelse, ett andrum, en plats där tid och rum möts i harmoni. Högt ovan de skånska trädtopparna erbjuder vi en värld av lyx, avkoppling och naturlig skönhet.

Vad kan ett presentkort från The Lodge användas till?

  • Romantiskt övernattningspaket i Skåne: Vårt Treetop Escape övernattningspaket är ett romantiskt weekendpaket designat för ultimat komfort och avslappning, med endast det bästa av The Lodge & Honulele Spa – allt med hänförande utsikter över det skånska landskapet.
  • Hawaiiansk spaupplevelse: Vårt unika Spa i Skåne, Honulele Spa, är inspirerat av Hawaiis paradisöar. I våra dagspa paket får du bad i vår 38 grader varma infinitypool med milsvid utsikt, välgörande Spabehandlingar eller vår guidade Aloha Spa Ritual blir vistelsen en resa inte bara för kroppen, utan även för själen.
  • Gastronomisk middag med utsikt: Restaurang Heaven är mer än en plats att äta på – det är en kulinarisk upplevelse utöver det vanliga. Med fokus på lokala och säsongsbaserade råvaror skapar våra kockar rätter som är lika vackra att se på som de är ljuvliga att förtära.

Det perfekta valet för alla tillfällen

Ett presentkort från The Lodge är den perfekta gåvan för bröllop, födelsedagar, jubileer, eller när du bara vill säga ”jag älskar dig” eller ”tack”. Det är en gåva som säger: ”Du förtjänar det allra bästa – Life Less Ordinary.”

Så här fungerar det:

Våra presentkort är designade för att vara enkla och flexibla. Då priserna och utbudet ständigt förändras väljer du en summa som du vill ge bort. Presentkortet är giltigt i 2 år och kan användas som hel- eller delbetalning av alla våra tjänster, på både The Lodge, i Restaurang Heaven och i Honulele Spa. När köpet har gått igenom hos din bank så får du det levererat digitalt som en PDF direkt till din e-post inom några minuter. Du har möjlighet att skriva ett kort meddelande till mottagaren (men undvik emojis då det läses som ett ?-tecken av systemen).

Med ett presentkort från The Lodge ger du mer än en gåva – du ger någon möjligheten att stiga in i en värld av lugn och lyx. Det är en inbjudan till Life Less Ordinary!


Presentkortet är en värdehandling och kan ej förlängas eller bytas mot kontanter.

Köp presentkort här!