Cooking Less Ordinary

I restaurang Heaven på toppen av Romeleåsen i Skåne serveras mat av högsta klass med spännande smaker och textur, inspirerad av den skånska floran och faunan. Vår målsättning är att erbjuda en helhetsupplevelse som innebär att vi väljer ut de bästa råvarorna för säsongen som vi gör spännande och nyskapande rätter av. Våra menyer matchar vi med olika väl valda dryckespaket. Allt detta binds samman med våra högt ställda krav på personlig service av våra noggrant utvalda servicehjältar i restaurangen.

Beroende på säsong och tillgång på råvaror komponerar vårt köksteam ihop en fast 4-rätters middag med fokus på det som växer och lever i närheten. Vår restaurangchef väljer därefter ut tre olika dryckespaket som är väl anpassade därtill.


Närproducerad mat

Vi har som ambition att i största möjliga mån använda oss av närproducerade råvaror och är även ute i skogen och plockar mycket själva. En av anledningarna till varför våran köksmästare Alexander Fohlin valde att komma till oss, var just närheten till naturen. Du kan utöver en kulinarisk resa se fram emot en eller flera överraskningar under din middag hos oss.


Boka bord

Du hittar våra lediga bord under Boka Online nedan!


 

Klicka på "Arrangemang"!
Boka Online