Cooking Less Ordinary

I restaurang Heaven på toppen av Romeleåsen i Skåne serveras mat av högsta klass med spännande smaker och textur, inspirerad av den svenska floran och faunan. Vår målsättning är att erbjuda en helhetsupplevelse som innebär att endast de bästa råvarorna och den bästa drycken serveras i vår restaurang. Allt detta binds samman med våra högt ställda krav på internationell personlig service av våra noggrant utvalda servicehjältar i restaurangen.

Varje månad komponerar vårt köksteam en ny fast 4-rätters middag med fokus på de bästa råvarorna för säsongen. Vår restaurangchef väljer därefter ut tre olika dryckespaket (vin-, öl- & alkoholfritt) som är väl anpassade därtill.


Närproducerad mat

Vi har som ambition att i största möjliga mån använda lokalproducerade produkter och själva tillaga allt från grunden – från olika marmelader till chokladtryfflar. Kort sagt, på The Lodge kan du alltid förvänta dig hemlagad och närproducerad mat utav yppersta kvalitet. Du kan utöver detta se fram emot en eller flera kulinariska överraskningar under din middag hos oss.


Boka bord

Vi ser helst att ni förbeställer ert bord. Vi har dock en liten restaurang som är mycket välbesökt, så om ni vill vara säkra på att få plats rekommenderar vi att ni bokar bord några veckor i förväg.

Boka ditt bord via telefon 046-24 89 05 på vardagar kl. 09.00-17.00 och på helger kl. 09.00-14.00. Du kan också göra en förfrågan genom att klicka på bokningsknappen nedan för svar inom 24 timmar (under receptionens öppettider). Heavenly Brunch (lördagar & söndagar kl. 12.00 & 14.00) bokar du självklart online. Under Corona perioden serverar vi dock ej Heavenly Brunch. Fyll i eventuella allergier och specialkost under fältet övrigt.

PS. Observera att det under in- & utcheckning på helgerna ibland kan vara svårt att komma fram till oss per telefon. Det går då bra att lämna sitt telefonnummer så ringer vi tillbaka i turordning.