Cooking Less Ordinary

I restaurang Heaven på toppen av Romeleåsen i Skåne serveras mat av högsta klass med spännande smaker och textur, inspirerad av den svenska floran och faunan. Vår målsättning är att erbjuda en helhetsupplevelse som innebär att endast de bästa råvarorna och den bästa drycken serveras i vår restaurang. Allt detta binds samman med våra högt ställda krav på internationell personlig service av våra noggrant utvalda servicehjältar i restaurangen.

Varje månad komponerar vårt köksteam en ny fast 4-rätters middag med fokus på de bästa råvarorna för säsongen. Vår restaurangchef väljer därefter ut två olika dryckespaket som är väl anpassade därtill.


Närproducerad mat

Vi har som ambition att i största möjliga mån använda lokalproducerade produkter och själva tillaga allt från grunden – från olika marmelader till chokladtryfflar. Kort sagt, på The Lodge kan du alltid förvänta dig hemlagad och närproducerad mat utav yppersta kvalitet. Du kan utöver detta se fram emot en eller flera kulinariska överraskningar under din middag hos oss.


Boka bord

Du hittar våra lediga bord under Boka Online nedan!


 

Klicka på "Arrangemang"!
Boka Online