Cooking Less Ordinary
I restaurang Heaven på toppen av Romeleåsen i Skåne serveras mat av högsta klass med spännande smaker och textur, inspirerad av den skånska floran och faunan. Beroende på säsong och tillgång på råvaror komponerar vårt köksteam med kökschef Oliver ihop en fast 4-rätters middag med fokus på det som växer och lever i närheten. Vår sommelier Oskar väljer därefter ut två olika dryckespaket som är väl anpassade därtill. Vår F&B manager Tildas målsättning är att erbjuda en helhetsupplevelse som binds samman med våra högt ställda krav på personlig service av våra noggrant utvalda servicehjältar i restaurangen.
Närproducerad mat
Vi har som ambition att i största möjliga mån använda oss av närproducerade råvaror och är även ute i skogen och plockar mycket själva. En av anledningarna till varför vi attraherar så många duktiga kockar är just närheten till naturen. Vi tar helt enkelt in Romeleåsens flora och fauna hela vägen till bordet!
Boka bord
Du hittar våra lediga bord under Boka Online nedan!