LUNCH OF THE DAY


Vecka 42


MÅNDAG
Torrsaltat fläsk – vit löksås – persiljepotatis


TISDAG
Matjessill – krämigt ägg – kokt & krispig potatis – picklat grönt från Bondekocken* – gräslök


ONSDAG
Tagliatelle – spisbakad pumpa – getost – rostade pistagenötter


TORSDAG
Kokt fläsklägg – mos på rötter från Bondekocken* – stark senap – pepparrot


FREDAG
Svenskt högrev bakat i karamelliserat löksmör – tjärade bär – potatispuré – eldad endive


LÖRDAG
Fisk & skaldjurssoppa – bakade tomater – rouille – krasse – krispigt surdegsbröd


VECKANS VEGETARISKA
Granbakade jordärtskockor – rostad hasselnötskräm – chips på skocka – gröna blad – chimichurri – parmesan


* ”Jag odlar en uppsjö av olika grönsaker på min gård i Värpinge utanför Lund. När jag inte odlar eller skördar, hittar ni mig i köket på The Lodge där jag nyligen började jobba som kock.” – Markus, Bondekocken.


Lunch of the day serveras med vårt hemgjorda surdegsbröd, smör och dagens soppa till förrätt.

Efter maten ingår det kaffe eller te.

195 kr


Vi vill reservera oss för att menyn kan komma att förändras beroende på tillgång av våra närproducerade råvaror.
OBS! Vi anpassar oss endast efter allergier om dessa kommer till oss vid bokningstillfället, sent inkomna allergier kan vi dessvärre inte tillgodose på plats! 

Du finner lediga datum här!
Boka Online