Våra rum…

The Lodge ligger på Romeleåsen, på en av Skånes högsta punkter 167 meter över havet. Vi har 22 dubbelrum, totalt 44 bäddar. I The Treetop Lodge finns det 12 dubbelrum och en svit, alla med en fantastisk utsikt mot det skånska landskapet nedanför i väster. Det finns också nio Lexington Cabins (separata små hus som är helt omgjorda med Lexingtons tapeter & textilier) varav tre är helt friliggande och resterande sex sitter samman två och två i ena kortsidan med en gemensam liten veranda mellan sig. Samtliga cabins är omgivna av grönska och är förbundna med resten av anläggningen genom belysta trägångar. Alla våra rum har samma standard och är inredda i New England-stil, i olika färgsättningar. Samtliga rum har delbara dubbelsängar med två separata bäddmadrasser, utom sviten & cabin nr. 18 som har dubbelsäng och 1,60 cm bäddmadrass.

 

 


THE TREETOP LODGE

I The Treetop Lodge finns det 12 dubbelrum och en svit. De är ca 25 kvm stora och har ett skrivbord, stol och minst en fåtölj eller gungstol samt skåp med möjlighet att lägga in kläder. Rymlig toalett & dusch. Flera av dem är inredda under senvåren -18 med Lexingtons tapeter och textilier. Det är gott om golvyta i rummen och därför passar dessa rum bra om ni önskar ha en extrasäng. Rum nr, 7 på bottenplan är handikappanpassat. Alla rum har en milsvid utsikt över trädtopparna mot det böljande landskapet i väster. Under 2020 tog vi bort TV på rummen då vi vill att sinnena ska få vila och fyllas med upplevelserna från naturen, maten och omgivningarna under tiden du är hos oss.
Klicka här för att se en 3D version av ett av rummen*! 

* Alla rum har olika inredning, färgval, textilier och möbler.

 

 


 

THE SUITE

Sviten är ca 35 kvm stor och har ett fantastiskt burspråk framför sängen där du har utsikt över det skånska landskapet redan när du vaknar på morgonen. Det är också det enda rummet som har ett badkar, vilket tillsammans med duschen är placerat mitt i rummet. Separat toalett.
Det finns en soffa, ett skrivbord och skåp att hänga in kläder i. Under 2020 tog vi bort TV på rummen då vi vill att sinnena ska få vila och fyllas med upplevelserna från naturen, maten och omgivningarna under tiden du är hos oss. 

 

 

 

 


 

THE LEXINGTON CABINS

Våra nio Cabins är förbundna med resten av området via belysta trägångar. Cabin nr. 14, 15 & 16 ligger närmast huvudbyggnaden och är helt fristående, medan Cabin 17-22 är parhus där ytterväggarna är förbundna med varandra i kortsidorna och de har små verandor mellan sig. Golvytan är ca 18 kvm i våra Cabins och till skillnad från rummen i The Treetop Lodge finns det inga skrivbord, endast en gungstol. Vi rekommenderar inte extrasäng i Cabins. Under sensommaren -17 har alla Cabins renoverats och är nu inredda i textilier & tapeter från Lexingtons senaste kollektion. Under 2020 tog vi bort TV på rummen då vi vill att sinnena ska få vila och fyllas med upplevelserna från naturen, maten och omgivningarna under tiden du är hos oss.  Klicka här för att se en 3D version av en av våra Cabins*!

*Alla cabins har olika inredning, färgval, textilier och möbler.