HONULELE SPALOVS RETREAT – ERBJUDANDE FÖR BARNSPA PÅ HÖSTLOVET

Ta med dig barnen till Hawaii på höstlovet! 

På höstlovet öppnar vi upp vårt mysiga dagspapaket Honulele Spa Retreat för barn över 10 år! Vi lovar er njutning på hög nivå. Här får ni uppleva alla delar av vårt nya hawaiianska Spa, högt över trädtopparna – för så tycker vi ett höstlov ska vara!

Honulele Spa Retreat är ett dagspa/morgonspa/kvällspapaket som börjar med vår guidade Aloha Spa Ritual vilken tar er (upp till 8 deltagare per start) med på en resa genom den hawaiianska övärlden i form av olika stationer där du på dig själv, under guidning, utför en rad behandlingar med välgörande produkter från L:a Bruket. Vad sägs om fotbad med havssalt, kroppspeeling, inpackningar och att njuta av stillheten i vår varma lagun upplyst av enbart fackelsken? Aloha Spa Ritual avslutas i vår VIP relax där ni låter sinnena få vila, nerbäddade i våra sköna vilosängar med milsvid panoramautsikt över de skånska fälten…

Efter ritualen väntar två timmars tillgång till Honulele Spa där ni sjunker ner i vår 38 grader varma infinitypool, badar vedeldad bastu och njuter av panoramautsikten framför en sprakande brasa i den mysiga spaloungen. När ni sedan börjar bli hungriga finns det möjlighet att beställa något från vår loungemeny som erbjuder spafrukost, hawaiianska poké bowls, nyttiga toasts, smoothies och mycket annat.

INNEHÅLL:
– Aloha Spa Ritual (1,5h)
– VIP Relax (30 min)
– Entré till Honulele Spa (2h)
– Lån av badrock och badtofflor i vuxenstorlek (tag med badrock och badtofflor till barnen)

Erbjudande: 795 kr/person (samma pris för vuxen och barn)

Åldersgräns: 10 år (dvs barn födda år 2012 och uppåt)

PS! Boka gärna till en välgörande behandling eller tillgång till vårt VIP room i Honulele Spa Lounge (ingår ej i priset). 

Aloha!

Klicka på oktober/november!
Book Online

Viktigt att veta:


Honulele Hawaiian Spa i Skåne är vackert beläget vid The Lodge på toppen av Romeleåsen i Skåne. Med bil tar det bara ca 30 minuter från Malmö, 40 minuter från Ystad och 1 timme från Helsingborg att ta sig hit och Österlen ligger bara ett stenkast bort. Se karta här

✓ Den starttid du har fått i ditt arrangemang är den tid vi tycker att det är lagom att ni kommer till Honulele Spa, så att ni i god tid hinner byta om, duscha och vara färdiga för Aloha Spa Ritual som börjar 30 minuter efter ni kommit till oss. Ni behöver alltså inte komma till oss tidigare än den tid som står i bekräftelsen. Det går inte att använda tiden till att bada innan ni börjar.

Parkeringen är precis nedanför den vackra backen av bokallé som leder upp till The Lodge och Honulele Spa. Det går att köra upp och lämna av passagerare som inte har möjlighet att ta sig upp för egen hand, och sedan köra ner och parkera igen. Vi har 8 platser för att ladda elbil (E.on 22 kWh) på parkeringen.

Kom direkt upp till Honulele Spas egen reception för att checka in betala. Du finner ingången till oss inne i den mysiga trädgården vid hotelldelen The Treetop Lodges högra sida.

 Du behöver enbart ta med dig badkläder. Badrock, badtofflor, handdukar, schampo, balsam, tvål, bodylotion (från L:A Bruket) lånar du på plats. Vi har en rad olika produkter för både ansikte och kroppen, och även badkläder till försäljning.

Aloha Spa Ritual är en guidad sparitual där en av våra erfarna spavärdinnor hjälper dig och resten av gruppen (6-8 personer/grupp) tillrätta genom de olika spaupplevelserna. Ritualen avslutas med ca 30 minuters avkopplande vila i vår VIP relax.

Därefter är det dags att gå in i Honulele Spa delen med vår 38-grader varma infinitypool, lounge och vår vedeldade bastu. I Honulele Spa finns också ett spacafé med bar där du kan köpa dryck, frukost, fika, poké bowls, fruktfat med exotiska frukter och en massa annat.

Firar ni något alldeles extra? Då kan ni boka till vårt spektakulära VIP Room för era två timmar i Honulele Spa efter ritualen (pris 995 kr). Förutom exklusiviteten och en alldeles egen utgång till poolen ingår det även varsitt glas champagne och ett fruktfat med exotiska frukter.
Maila till honulelespa@thelodge.se för att boka in er!

För att få ut det mesta av dagen kan vi varmt rekommendera att du bokar till en välgörande behandling efter Honulele Retreat. Vi har allt från massage till ansikts- och kroppsbehandlingar. För att säkert få plats är det bäst att boka på förhand via vår hemsida. Uppge ditt bokningsnummer på Honulele Retreat så att vi vet att bokningarna hör ihop och kan planera det bästa för dig.

Vi har normalt 13-års gräns i hela Honulele Spa, under spalovspaketen är alla barn som har eller ska fylla 10 under året välkomna!

Vi önskar en tyst och lugn miljö för alla våra Spagäster. Tänk därför på att tala med låg röst, sätt eventuella mobiltelefoner på flygplansläge och respektera att övriga gäster ej önskar vara med på fotografier från vårt Spa.

Vi är belägna 167 meter över havet med milsvid utsikt över fälten nedanför oss. Vi finns också mitt på Skåneleden, och rekommenderar att du börjar eller avslutar ditt besök i Honulele Spa med en stärkande skogspromenad på en av de vackra slingorna vi har här.

Du betalar vid ankomst i Honulele Spas egen spareception, se skyltar. Bokningar för 6 personer eller färre kan bokas av utan kostnad fram till dagen innan ankomst, kl 12:00. Därefter debiteras full betalning. För grupper med 7 personer eller fler gäller andra avbokningsregler, fråga oss gärna! Avbokningar ska alltid ske via mail: honulelespa@thelodge.se för att vara giltiga. Din avbokning är giltig när du erhållit ett avbokningsnummer av oss via mail.