HONULELE SPALOVS RETREAT – ERBJUDANDE FÖR BARNSPA PÅ LOVET

Ta med dig barnen till Hawaii på påsklovet (mån-ons)!

På lovet öppnar vi upp vårt mysiga dagspapaket Honulele Spa Retreat för barn över 10 år! Vi lovar er njutning på hög nivå. Här får ni uppleva alla delar av vårt nya hawaiianska Spa, högt över trädtopparna – för så tycker vi ett skollov ska vara!

Honulele Spa Retreat är ett dagspa/morgonspa/kvällspapaket som börjar med två timmars tillgång till Honulele Spa där ni sjunker ner i vår 38 grader varma infinitypool, badar vedeldad bastu och njuter av panoramautsikten framför en sprakande brasa i den mysiga spaloungen. När ni sedan börjar bli hungriga finns det möjlighet att beställa något från vår loungemeny som erbjuder spafrukost, hawaiianska poké bowls, nyttiga toasts, smoothies och mycket annat. Därefter väntar vår guidade Aloha Spa Ritual vilken tar er (upp till 8 deltagare per start) med på en resa genom den hawaiianska övärlden i form av olika stationer där du på dig själv, under guidning, utför en rad behandlingar med välgörande produkter från L:a Bruket. Vad sägs om fotbad med havssalt, kroppspeeling, inpackningar och att njuta av stillheten i vår varma lagun upplyst av enbart fackelsken? Aloha Spa Ritual avslutas i vår VIP relax där ni låter sinnena få vila, nerbäddade i våra sköna vilosängar med milsvid panoramautsikt över de skånska fälten…

INNEHÅLL:

– Entré till Honulele Spa (2h)
– Aloha Spa Ritual (1,5h)
– VIP Relax (30 min)
– Lån av badrock och badtofflor i vuxenstorlek (tag med badrock och badtofflor till barnen)

Erbjudande: 795 kr/person (samma pris för vuxen och barn). Ord. pris 995 kr/person.

Åldersgräns: 10 år (dvs barn födda år 2014 och uppåt)

PS! Boka gärna till vår nya tonårsbehandling, Hawaiian Hoku Glow, en välgörande behandling för dig med ung hy eller tillgång till vårt VIP room i Honulele Spa Lounge (ingår ej i priset). 

Aloha!

Book Online

Viktigt att veta:


Honulele Hawaiian Spa i Skåne är vackert beläget vid The Lodge på toppen av Romeleåsen i Skåne. Med bil tar det bara ca 30 minuter från Malmö, 40 minuter från Ystad och 1 timme från Helsingborg att ta sig hit och Österlen ligger bara ett stenkast bort. Se karta här

Parkeringen är precis nedanför den vackra backen av bokallé som leder upp till The Lodge och Honulele Spa. Det går att köra upp och lämna av passagerare som inte har möjlighet att ta sig upp för egen hand, och sedan köra ner och parkera igen. Vi har 8 platser för att ladda elbil (E.on 22 kWh) på parkeringen.

Kom direkt upp till Honulele Spas egen reception för att anmäla din ankomst. Du finner ingången till oss inne i den mysiga trädgården vid hotelldelen The Treetop Lodges högra sida. Innan du går in i Spa-området, vänligen ta av dig dina skor och förvara dem på skohyllorna som finns utanför entrén. Alternativt kan du välja att ta med dig skorna in i omklädningsrummen och låsa in dem där. Observera att vi inte tar ansvar för förlorade eller borttappade skor.

 Du behöver enbart ta med dig badkläder. Badrock, badtofflor, handdukar, schampo, balsam, tvål, bodylotion (från L:A Bruket) lånar du på plats. Vi har en rad olika produkter för både ansikte och kropp, och även badkläder till försäljning om du har råkat glömma dina egna hemma. I Honulele Spa är badkläder ett tvång, och det är viktigt att du tvättar av dina hygienzoner med tvål innan du kliver in i spaområdet. Burkini är tillåtet, i övrigt är inga kläder förutom badkläder (som är obligatoriskt) tillåtna i våra pooler.

Den tid du har bokat är din ankomsttid till Honulele Spa. Du börjar då med att njuta av vår 38-grader varma infinitypool, svalkande plunge pool lounge och vår vedeldade bastu. I Honulele Spa finns också ett spacafé med bar där du kan köpa dryck, frukost, fika, poké bowls, fruktfat med exotiska frukter och en massa annat innan din ritual börjar.

Två (2) timmar efter din starttid är det dags att gå in i Aloha Spa Ritual som är en guidad sparitual där en av våra erfarna spavärdinnor hjälper dig och resten av gruppen (6-8 personer/grupp) tillrätta genom de olika spaupplevelserna. Ritualen avslutas med ca 30 minuters avkopplande vila i vår VIP relax.

Firar ni något alldeles extra? Då kan ni boka till vårt spektakulära VIP Room för era två timmar i Honulele Spa innan ritualen (pris 995 kr). Förutom exklusiviteten och en alldeles egen utgång till poolen ingår det även varsitt glas mousserande och ett fruktfat med exotiska frukter.
Maila till honulelespa@thelodge.se för att boka in er!

För att få ut det mesta av dagen kan vi varmt rekommendera att du bokar till en välgörande behandling efter Honulele Retreat. Vi har allt från massage till ansikts- och kroppsbehandlingar. För att säkert få plats är det bäst att boka på förhand via vår hemsida. Uppge ditt bokningsnummer på Honulele Retreat så att vi vet att bokningarna hör ihop och kan planera det bästa för dig.

Vi har 13-års gräns i hela Honulele Spa, förutom på våra Spalovspaket (under skolloven) då vi tillfälligt sänker gränsen till 10 år.

Vi önskar en tyst och lugn miljö för alla våra Spagäster. Tänk därför på att tala med låg röst, sätt eventuella mobiltelefoner på flygplansläge och respektera att övriga gäster ej önskar vara med på fotografier från vårt Spa.

Vi är belägna 167 meter över havet med milsvid utsikt över fälten nedanför oss. Vi finns också mitt på Skåneleden, och rekommenderar att du börjar eller avslutar ditt besök i Honulele Spa med en stärkande skogspromenad på en av de vackra slingorna vi har här.

✓ Bokningar för 6 personer eller färre kan bokas av utan kostnad fram till dagen innan ankomst, kl 12:00. Därefter debiteras full betalning. För grupper med 7 personer eller fler gäller andra avbokningsregler, fråga oss gärna! Avbokningar ska alltid ske via mail: honulelespa@thelodge.se för att vara giltiga. Din avbokning är giltig när du erhållit ett avbokningsnummer av oss via mail.