The Deckhouse Spa i Skåne

Förutom fantastisk utsikt över slätt och skog bjuder vårt spa i Skåne på avslappning och vila för kropp och själ. En vedeldad bastu, två behandlingsrum, ett relaxrum med öppen brasa, och värmande utomhusjacuzzis på det stora trädäcket* gör upplevelsen i vårt spa blir något utöver det vanliga. Unna dig en avkopplande och skön romantisk spaweekend, ett dag- eller kvällsspa paket med fantastisk utsikt över det böljande skånska landskapet. Welcome to The Deckhouse Spa & Relax på toppen av Skåne!

*PS! Just nu bygger vi ett helt nytt Spa, läs mer om vår tidsplan för din vistelse här. 


Öppettider för spabehandlingar & tillgång till spa

I första hand är platserna på tillgång till spa och behandlingar avsatta för våra hotellgäster samt för våra dagspagäster, men önskar du komma för enbart tillgång till spa så hör gärna av dig för att höra om vi har platser över! Du finner vår härliga behandlingsmeny till höger i listan och här kan du även göra förfrågningar om att boka behandlingar.


Inför ditt spabesök

  • Inför ditt spabesök önskar vi att du kommer i god tid så att du kan koppla av innan din behandling. Lämna din mobil på rummet eller sätt telefonen på flygplansläge för allas trevnad.
  • Informera din terapeut om eventuell graviditet eller sjukdomstillstånd som kan påverkas av din behandling.
  • I vårt spa säljer vi inte alkoholhaltiga drycker, däremot finns det fri tillgång till välgörande te, juice, vatten samt nötter och frukt.
  • Medtag badkläder till spaavdelningen då det är både damer och herrar tillsammans. Badtofflor, badrock och handduk lånar du av oss utan kostnad. Vi har alltid en av våra terapeuter eller trevliga spavärdinnor på plats för att hjälpa dig tillrätta.
  • Det går ej att förhandsboka en egen jacuzzi.
  • Avbokning av behandling ska ske senast 24 timmar innan din bokade tid för att undgå debitering.
  • Åldersgräns för tillgång till spa och behandlingar är 13 år.
  • Vårt spa är alkohol- och rökfritt.

Spaprodukter från Jurlique

Vi har ett stort utbud av ekologiska produkter från Jurlique till försäljning på The Lodge. Alla våra ansiktsbehandlingar och kroppsbehandlingar utförs med dessa produkter. Våra duktiga spa-terapeuter hjälper dig att hitta produkter som är anpassade efter just din huds unika behov.


Welcome to Life Less Ordinary!