ALOHA!

VI BYGGER ETT NYTT HAWAIIANSKT SPA!

Just nu bygger vi ett 1000 m2 stort hawaiianskt Spa här på The Lodge. Namnet Honulele kommer från den stora havssköldpadda som enligt legenden kallades The Navigator (´honu´) och var den som förde de första polynesierna till Hawaii. Den har enligt sägnerna sedan dess hjälpt sjömän utanför Hawaii att hitta hem – om, och om igen. Vårt mål är att just du ska finna känslan av att hitta hem, varje gång du besöker Honulele Spa.

De hawaiianska öarna är mytomspunna för sin magiskt läkande och spirituella kraft från naturen och vattnet. Det är denna kraft vi vill att du ska få känna i vårt Spa. Honulele Spa är beläget i en fantastisk miljö, högst uppe på Romeleåsens topp, mitt i den omgivande rofyllda skånska skogen. Här kommer du att få uppleva lugnet av naturen och njuta av avslappning och energipåfyllning på många olika sätt. Lyxig relax med sprakande öppna brasor, fyra nya behandlingsrum, yoga, en 12 meter lång infinitypool, The Aloha Spa Ritual, en kallvak, olika bastur, utsökt mat och dryck i vårt Spa café… Ja, det är bara några av ingredienserna. Vi har dessutom kryddat vår kärlek till Hawaii med spännande influenser hämtade från de mest exotiska Spa vi upplevt på våra andra resor runt om i världen. Några av influenserna kommer från vår närhet, som t ex från Tyskland där vi inspirerats av aufguss- och saunaguskulturen. Att kunna förmedla detta som en helhet till dig som gäst har varit vår måttstock när vi designat det som vi tror blir ett av Sveriges mest avstressande Spa. Allt med en hänförande utsikt över Skåne, högt över trädtopparna…


 


 


 


ALOHA AND WELCOME TO A SPA LESS ORDINARY!


*Aloha är hur de flesta konversationerna börjar här. Det är också hur många av dem slutar. Men “Aloha” betyder inte bara hej och hejdå och att älska och välkomna. Det betyder mer än ett ord kan uttrycka. Det är en känsla. En livsstil. “Aloha” är tanken om att vi alla är kopplade till alla och allt omkring oss, och att sann glädje finns i att respektera denna sammankoppling. Och det är i denna Aloha-anda som vi grundade Honulele Spa. Vi kombinerade vår kärlek till Hawaii och dess orörda, naturliga skönhet med vår kärlek till skogen på Romeleåsen i Skåne. Honulele Spa är vår dröm som nu kommer att bli till verklighet, 167 meter över havet. 


PS! Är du terapeut och vill vara en del i vårt framtida Spa team? Connecta då med oss på vår karriärsida där du även kan se våra övriga lediga tjänster!