THE LODGE BLIR ÄNNU BÄTTRE

Nu är vi igång och bygger ett helt nytt spektakulärt Spa högt över trädtopparna!

Vi började gjuta en 12 meter lång infinitypool redan innan jul, vilken nu står och torkar fram till sommaren. Under tiden är vårt befintliga Spa igång som vanligt och du kommer att märka väldigt lite av vårt bygge då vi i huvudsak bygger utanför öppettiderna. I vårt nya Spa kommer ni finna avslappning på många olika sätt. Lyxig relax blandat med lugn och ro, sprakande öppna brasor, fyra nya behandlingsrum, bastus, utsikt så långt ögat kan nå och en hel massa annat. Fantastiska bad- och Spaupplevelser har varit vår måttstock när vi designat det som vi tror blir ett av Sveriges mest avstressande Spa. Allt med en hänförande utsikt över Skåne, högt över trädtopparna kryddat med spännande influenser hämtade från de mest exotiska Spa vi upplevt på våra resor runt om i världen.

Vi räknar med att någon gång i juli stänga vårt befintliga Spa (relax & jacuzzis) och öppna upp delar av vårt nya spa i väntan på att allt kommer stå klart under hösten. Ni som har ”Tillgång till Spa” i ert paket under denna period får då istället utan extra kostnad vår kommande Spa Ritual på ca 2 timmar. Vi kommer att komma ut med mer information när vi närmar oss första delöppningen – The Ritual.

Vi planerar en Grand Opening av vårt nya Spa någon gång under hösten -18. Som vanligt på The Lodge är vårt mål att vara ”Less Ordinary”. Så vi känner oss rätt säkra på att du kommer att gilla vad vi gör.


Welcome to a Spa Less Ordinary!


PS! Är du terapeut och vill vara en del i vårt framtida Spa team? Connecta då med oss på vår karriärsida och bli den första som får meddelande när våra tjänster kommer ut!