Winter Break Less Ordinary

Gäller för incheckning på sportlovet den 18-21 februari

Life Less Ordinary är som bekant vårt motto och lagom till sportlovet har vi ett erbjudande till dig som vill njuta lite extra av ledigheten tillsammans med familjen, då vi tillfälligt öppnar upp vårt Spa för alla barn över 8 år.

Kom till The Lodge och börja med en klurig tipspromenad i den fantastiska skogen runt omkring oss. Därefter väntar en god fika med cupcakes & varm choklad (eller såklart kaffe/te) i loungen och sedan en skön stund i vårt mysiga spa med rykande varma utomhusjacuzzis och en vedeldad bastu (min. ålder 8 år).

Till kvällen är det dags att sätta er till bords för en god 3-rätters middag och kanske en stunds brädspel i loungen innan ni drar er tillbaka till ert mysiga rum för en god natts sömn. Ni avslutar vistelsen hos oss med en god frukostbuffé dagen efter. Så tycker vi att en ledig sportlovsdag med familjen ska vara!


Följande ingår: Varm choklad/kaffe & våfflor vid ankomst kl. 14:00, tillgång till rummen senast kl. 15:00 (men oftast tidigare), 2 timmars tillgång till Spa (min. ålder 8 år), 3-rätters middag kl. 18, övernattning i dubbelrum samt en välsmakande frukost dagen därpå (kl. 8-10)

Meddela om barnet önskar barnmeny eller ordinarie meny.


Pris måndag-torsdag: från 1.695 kr/person del i Lexington Cabin*
Barn mellan 8-15 år: 795 kr
Enkelrumstillägg: 400 kr. *Uppgradera till Treetop Lodge för 100 kr/person eller Sviten för 700 kr/person

Undrar du något är du välkommen att kontakta oss direkt på telefon eller e-post, men svaren på våra vanligaste frågor hittar du här.


*I cabins kan man bo 2 gäster, uppgraderar du till ett av rummen i Treetop Lodge kan man bo upp till 4 gäster.

 

Boka Online