Family Escape – påsklovsmys

Gäller för barn över 8 år, incheckning den 15, 16 & 17 april


Life Less Ordinary är som bekant vårt motto och lagom till påsklovet öppnar vi upp för barn och erbjuder ett spapaket till dig som vill njuta lite extra av ledigheten tillsammans med familjen.

Kom till The Lodge och börja med en avkopplande promenad/tipspromenad i den fantastiska naturen runt omkring, en god fikabuffé med rykande varma våfflor & varm choklad (eller såklart kaffe/te) efteråt och sedan en skön stund i vårt spa (min. ålder 8 år). Sedan är det dags att sätta er till bords för en god 3-rätters middag från kl. 18 på kvällen innan ni drar er tillbaka till ert mysiga rum för en god natts sömn.
Det finns möjlighet att boka kortare barnanpassade behandlingar som t.ex. en liten ansiktsbehandling eller massage (295 kr för 25 minuter). Se vår fantastiska behandlingsmeny här.

Så tycker vi att en påsklovsdag med familjen ska vara!

Ps, passa på att tävla om äran (eller att slippa disken resten av påsken?!) och utmana familjen i en äggrullningstävling ner för backen! Måla ditt racerägg och låt bästa barns eller förälders ägg vinna!


Följande ingår: Varm choklad/kaffe & våfflor vid ankomst kl. 14:00, tillgång till rummen senast kl. 15:00 (men oftast tidigare), 2 timmars tillgång till spa (min. ålder 8 år), 3-rätters middag kl. 18, övernattning i dubbelrum samt en välsmakande frukost dagen därpå (kl. 8-10)

Meddela om barnet önskar barnmeny eller ordinarie meny.


Pris måndag-onsdag: från 1.695 kr/person del i Lexington Cabin*
Barn mellan 8-16 år: 795 kr.
Enkelrumstillägg: 400 kr. *Uppgradera till Treetop Lodge för 100 kr/person eller Sviten för 700 kr/person

Undrar du något är du välkommen att kontakta oss direkt på telefon eller e-post, men svaren på våra vanligaste frågor hittar du här.


* Gäller del i Lexington Cabin med max två vuxna och två barn (i extrasängar) per rum. Antal rum & extrasängar är begränsat.

 

Boka online