The Treetop Escape

Checka in på en 2-nätters longstay högt över trädtopparna!

The Treetop Escape är paketet för dig som verkligen vill skämma bort dig och vill stanna hela helgen hos oss.

När ni kommer upp till oss på toppen av Romeleåsen på fredagen står mousserande & tryfflar och väntar på er vid incheckningen i ett av våra mysiga rum. I Main Lodge har vi dukat upp ett urval av olika snacks/tapas till er. Om det är fint väder så sitter ni naturligtvis på vårt soldäck. Härifrån har ni milsvid utsikt över det böljande landskapet. På eftermiddagen har ni två timmars tillgång till vår spa-avdelning. Här finner ni en skön vedeldad bastu, fyra utomhusjacuzzis, te och juice, skön avslappning och en underbar utsikt. På kvällen njuter ni av en fantastisk 4-rätters gourmetmiddag i vår restaurang.

Lördagen börjar med en god frukostbuffé och sedan finns det fantastiska möjligheter att njuta av omgivningarna som erbjuder både cykling, vandring och dressincykling. Klockan 14 dukar vi upp vår Afternoon Tea buffé och innan det är dags för en ny spännande 4-rätters har ni åter möjlighet att njuta av vårt Spa & Relax. På söndagen erbjuder vi Sunday Lay Inn utan extra kostnad.

En Weekend Less Ordinary helt enkelt!

  • 1x Mousserande & tryfflar
  • 1x Tapasbuffé
  • 1x Afternoon Tea
  • 2x 4-rätters middag
  • 2x Frukostbuffé
  • 2x Tillgång till Spa
  • Sunday Lay Inn (late check out)

Pris från 3.895 kr/person, del i en Lexington Cabin
Uppgradera till The Treetop Lodge för 200 kr/person eller The Suite för 1400 kr/person.
Enkelrumstillägg: 400 kr/natt/rum (dvs 800 kr för två nätter)

*Just nu bygger vi ut vårt Spa. Under våren kommer du få njuta av vår nya Spa Ritual istället för tillgång till Spa. Gå gärna in och läs här inför din vistelse! Se vår fantastiska behandlingsmeny här. Undrar du något är du välkommen att kontakta oss direkt på telefon eller e-post, men svaren på våra vanligaste frågor hittar du här.

 

Book Online