Sunday Hideaway

“Sundays are for snuggling” är vårt motto, och därför börjar söndagens paket med att ni kryper ner under de fluffiga täckena i ett av våra rum med varsitt glas bubbel som väntar på er när ni checkar in. Därefter får ni utan extra kostnad vår Aloha Spa Ritual* i vårt nybyggda Honulele Spa. Till kvällen serveras en 3-rätters middag i vår restaurang och efter en god natts sömn i ett av våra mysiga rum bjuder vi på en välsmakande frukostbuffé. Så tycker vi en söndag ska vara!


Pris från 1.295 kr/person, del i en Lexington Cabin
(Uppgradera till The Treetop Lodge för 100 kr/person eller The Suite för 700 kr/person). Enkelrumstillägg: 400 kr
*Gäller fram tills vi öppnar Honulele Spa, sedan kommer istället Spaentré hit ingå i paketet och ni kan köpa till Aloha Spa Ritual för 595 kr/person.

*Just nu bygger vi ett helt nytt Spa, Honulele Spa – och har därför stängt vårt tidigare Spa, The Deckhouse Spa & Relax. Fram tills Honulele Spa är färdigbyggt kommer du istället att få njuta av den del av vår nya vårt Spa som redan är klart – Aloha Spa Ritual (utan extra kostnad) istället för “tillgång till Spa med utomhusjacuzzis & vedeldad bastu”. När vi har öppnat Honulele Spa kommer tillträde hit att ingå och du kan om du vill köpa till Aloha Spa Ritual för 595 kr. Vi kommer också ha fyra nya behandlingsrum och erbjuda en spännande behandlingsmeny. Gå gärna in och läs här inför din vistelse! Undrar du något är du välkommen att kontakta oss direkt på telefon eller e-post, men svaren på våra vanligaste frågor hittar du här.

Se pris & boka online