Boka ett romantiskt Spa paket i Skåne i sommar


Incheckning 28 juni – 15 augusti


I sommar har vi två romantiska paket för Spa i Skåne att erbjuda; nämligen Summer at The Lodge & Summer at Honulele Spa!


Summer at The Lodge

Om du vill boka Spa i Skåne har du hittat rätt! Summer at The Lodge paketet inleds med avslappnande spaupplevelser i Honulele Spa mellan kl. 14– 19. Sjunk ner och njut av panoramautsikten i vår 38-grader varma infinitypool och passa på att boka till en välgörande behandling eller Aloha Spa Ritual – en höjdpunkt i vårt nya Spa som ni inte får missa.

Till kvällen väntar en oförglömlig meny som vi kallar för ”Sunset Dinner at The Veranda” kl 20-22. Det är helt enkelt vår fantastiska sommarmeny i solnedgången ute på vår stora veranda, komponerad av vår stjärnkock och som alltid fylld med massor av överraskningar och skånska kulinariska upplevelser. Kommer du till oss en måndag eller onsdag avnjuter du dessutom denna till stilla toner av jazz eller country, från Emelie Torstensson eller Jake Lindholm.

Efter middagen drar ni er tillbaka till ett av våra mysiga rum i Treetop Lodge, alla individuellt inredda i klassisk New England stil och med en vidunderlig utsikt över Skåne. Morgonen börjar stilla i lugn och ro inne i Honulele Spa mellan kl. 07-09 innan det är dags att avnjuta vår stora frukostbuffé i Main Lodge. Så tycker vi att en sommar getaway ska vara!


Spa i Skåne

Spa i Skåne

Summer at The Lodge spapaketet innehåller:

✓ Tillgång till Honulele Spa kl. 14–19 på ankomstdagen (Obs! 13-års gräns)
Sunset Dinner at The Veranda kl. 20-22
✓ Övernattning i The Treetop Lodge
✓ Tillgång till Honulele Spa kl. 07-09 på avresedagen (Obs! 13-års gräns)
✓ Frukostbuffé i restaurang Heaven i Main Lodge kl. 8– 10 (med start 8 eller 9)
✓ Lån av badtofflor, handduk & badrock

 

 
Summer at Honulele Spa

Vårt motto är som bekant Life Less Ordinary, och i Summer at Honulele Spa paketet får du en komplett spaupplevelse utöver det vanliga!

Vistelsen börjar med vår fantastiska 90 minuter långa Aloha Spa Ritual där du hela tiden blir guidad av vår spavärdinna och njuter av bland annat fotbad, ångbastu, vår stilla lagun och VIP relax och mycket mycket mer. Här använder vi ekologiska produkter från bland annat Thalion och Esse. Du blir tilldelad en starttid för ritualen mellan kl. 13:30 och 15:30, tiden kommer att anges i din bekräftelse.

Därefter väntar en oförglömlig meny som vi kallar för ”Sunset Dinner at The Veranda” kl. 17-19.30. Det är helt enkelt vår fantastiska sommarmeny i solnedgången ute på vår stora veranda, komponerad av vår stjärnkock och som alltid fylld med massor av överraskningar och kulinariska upplevelser. Kommer du till oss en måndag eller onsdag avnjuter du dessutom denna till stilla toner av jazz eller country, från Emelie Torstensson eller Jake Lindholm.

Efter middagen är det dags att sjunka ner i vår 38 grader varma infinitypool i Honulele Spa och se skymningen dra in över de skånska fälten och lamporna tändas i de små byarna i Romeleåsens slänt. Därefter drar ni er tillbaka till en av våra mysiga Lexington Cabins, alla individuellt inredda i klassisk New England stil. Vår uppskattade frukostbuffé serveras inne i restaurang Heaven kl. 8-10 innan ni fortsätter morgonen stilla i lugn och ro inne i Honulele Spa mellan kl. 9-11. Så tycker vi att en Spa getaway ska vara!


Spa i Skåne

Spa i Skåne

Summer at Honulele Spa i Skåne innehåller:

Aloha Spa Ritual, en 90 minuters guidad sparitual värde 595 kr/person. Du blir tilldelad din starttid någon gång mellan kl. 13.30-15.30, se din starttid i din bekräftelse (Obs! 13-års gräns).
Sunset Dinner at The Veranda kl. 17-19:30
✓ Tillgång till Honulele Spa kl. 19-22 på ankomstdagen (Obs! 13-års gräns)
✓ Övernattning i en av våra Lexington Cabins
✓ Frukostbuffé i restaurang Heaven i Main Lodge kl. 8– 10 (med start 8 eller 9)
✓ Tillgång till Honulele Spa kl. 09-11 på avresedagen (Obs! 13-års gräns)
✓ Lån av badtofflor, handduk & badrock

 


Paketen är uppdaterade (pga ändrade restriktioner från myndigheterna):  2021-04-26

Vi har på grund av Corona situationen lättat upp på avbokningsreglerna och du kan boka av ditt spapaket fram till dagen innan ankomst, kl. 12. Du betalar inte förrän vid utcheckning!

Boka online