Golfpaket & golfweekend i Skåne


Gör ett av våra weekendpaket till ett golfpaket och få en oförglömlig golfweekend i Skåne med närhet till flera fantastiska golfbanor!
Vi har avtal med flera golfbanor och hjälper mer än gärna till med greenfees och bokningar för att göra din golfweekend i Skåne perfekt.


Våra golfpaket i Skåne

Istället för att ha specifika golfpaket erbjuder vi alla våra ordinarie paket som golfpaket (i listan till höger). Meddela oss bara vilken tid ni önskar spela, era golf-id och vilken bana ni önskar spela på så ordnar vi resten och sätter ihop ditt golfpaket. De golfbanor vi har samarbete med kan du läsa om nedan.


Romeleåsens Golfklubb

Ca en mil från The Lodge hittar du natursköna Romeleåsens GK. Denna golfbana anses av många som en av de vackrast belägna golfbanorna i Sverige. Den kuperade och höglänta terrängen bjuder på en betagande utsikt. Från greenen på 6:ans hål ser du vid klar sikt ner mot Österlen. Kort sagt en riktig golfpärla, något man inte får missa i i Skåne. För mer info, titta gärna på Viasats presentation om Romeleåsens GK här! 

Greenfeepris från 600 kr/person beroende på säsong och dag

Sjöbo Golfklubb

Hålen på Sjöbo GK är som stora salar med tallskogen som väggar och himlen som tak. Det är fascinerande, magiskt och mycket avkopplande. Golfbanan ligger insprängd mitt i tallskogen, ca 2 km väster om Sjöbo. Den är byggd på sandjord, lätt att gå och ganska flack.

Greenfeepris från 500 kr/person beroende på säsong och veckodag

PGA Sweden National

Som besökare på PGA Sweden National ges du möjligheten att uppleva två helt olika typer av golfbanor under samma dag. Båda 18-hålsbanorna är designade av den amerikanska arkitekten Kyle Phillips. Links Course har de typiska linksdragen med stora, vidsträckta greener och många små, djupa bunkrar med branta kanter. Greenerna är förhållandevis stora, mjukt ondulerade och allt som oftast relativt hårda. Det ställer krav på inspelen och ger intressanta puttlinjer. På Lakes Course möts du av grönare spelytor, mindre men inte små greener, grundare men stora bunkrar och som namnet indikerar är en hel del vatten i spel!

Greenfeepris från 595 kr/person beroende på säsong och veckodag

Boka ditt golfpaket i Skåne

Du bokar ditt golfpaket genom att gå till vår Onlinebokning där du först väljer bland våra vanliga paket och ser tillgänglighet. Under ”övrigt” skriver du din förfrågan om golf och slutför sedan din bokning. Vi kontaktar dig sedan för att bekräfta ditt golfpaket!


Välkommen till Golf Less Ordinary och en oförglömlig golfweekend i Skåne!

Boka Online