Welcome to a

Spring Menu Less Ordinary

Serveras från den 6 maj – 27 juni


Fältet

Skånsk nypotatis – rostat hö – vispad kvabbsorom – vilda blad – fermenterad sparrispotatis


Allergener; M, Ä, F

VIN: Antonelli San Marco, Tebium, Trebbiano Spoletino, Spoleto Italien
ÖL: Stinsens Suveräna, Ljus Lager, Hönsinge Hantwerksbryggeri
FRIA: Solskens Citronlemonad

Havet

Makrill – nyponros – gurka – glödbakat ostron


Allergener; F, M, B

VIN: VINO Rose, Wine of Substance, California, USA, 2017
ÖL: Citra India Pale Ale, Sibbarps Husbryggeri, Limhamn, Sverige
FRITT: Lycklig, Rescued, Helsingborg, Sverige

Gården

3-dagars gris – fermenterade nässlor – tjärad vitpeppar – blad från Botildenborg


Allergener: VL, Ä, M

VIN: Fitapreta, A Touriga Vai Nua, Tougriga Nacional, Alentejo Portugal
ÖL: Crimson, Red Ale, Remmarlövs Gårdsbryggeri
FRIA: Äppelcider, Golden Cider Co

Dungen

Småländsk björksav – björkflis – fjolårs björklöv – ”musöron”


Allergener: M, Ä, MA

VIN: Helmut Lang, Beerenauslese, Chardonnay, Burgenland Österrike
ÖL: Bönhasens Beska, IPA, Hönsinge Hantwerksbryggeri
FRIA: Småländsk Björksav

Köp gärna till…


Mejeriet


Ostar från Soldattorpet & Vilhelmsdal
Knäcke på drav från Hönsinge Hantwerksbryggeri & majs
Tomat- & vaniljmarmelad


Allergener: G, M

4-rätters meny 795 kr
+ Mejeriet 125 kr


Vinpaket 4 glas 525 kr
Ölpaket 4 glas 245 kr
Alkoholfritt paket 4 glas 165 kr



Allergener: M=Mjölk/Laktos G=Gluten Ä=Ägg J=Jordnötter F=Fisk N=Nötter K=Kräftdjur SO=Sojabönor SE=Senap SL=Selleri SF=Sesamfrö L=Lupin B=Blötdjur SV=Svaveloxid


Vi tar hänsyn till alla allergier, meddela oss dem senast en vecka i förväg på telefon 046-24 89 05.

Book Online