Welcome to a

Winter Menu Less Ordinary

26 december – 3 mars


Havet

Hummerbisque – rökt torskkind – parmesangrissini


Allergener: K, B, M, F

VIN: Greywacke Chardonnay, Kevin Judd, Nya Zeeland, Marlborough, 2014
ÖL: California Common Lager, Brygghuset Finn, Sverige, Landskrona
FRITT: Drinking in the Sun 0,3%, Mikkeller, Denmark

Sjön

Halstrad fjällröding – svartrot – karamelliserat fläsk – purjolök (sot – buljong – friterad)


Allergener: F

VIN: Arbaude Rosé AOP Cotes de Provence, Grenache, Cinsault Syrah, Frankrike 2016
ÖL: The Holley Organic Blonde Ale, Remmarlöv Gårdsbryggeri, Sverige,Eslöv
FRITT: Citron Lemonade, Solsken, Sverige, Malmö, Mikkeller, Denmark

Himlen

Crème brûlée på jordärtskocka – syrlig rödbetssorbet – rostad vitchoklad


Allergener: M, Ä

VIN: Balassa Tokaj Zéta Mézes-Mály, Zeta, Ungern,Tokaj 2017
ÖL: The Lodge Brown Ale, Hönsinge Hantwerksbryggeri, Sverige, Klagstorp
FRITT: Äpplemust, Solsken, Sverige, Malmö

Mejeriet


Ostar från Soldattorpet & Vilhelmsdal
Knäcke på drav från Hönsinge Hantwerksbryggeri & majs
Tomat- & vaniljmarmelad


Allergener: G, M

VIN/ÖL: Iscider 33° Brix – 16, Brännland Cider, Norrland, Sverige
FRI: Pigonette, Sövde, Sverige

3-rätters meny 525 kr, 4-rätters meny 625 kr


Dryckespriser:

3-rättersmeny 525 kr, 4-rättersmeny 625 kr
Vinpaket 3 glas 425 kr, Vinpaket 4 glas 525 kr
Ölpaket 3 glas 225 kr, Ölpaket 4 glas 265 kr
Alkoholfritt paket 3 glas 135 kr, Alkoholfritt paket 4 glas 175 kr


Allergener: M=Mjölk/Laktos G=Gluten Ä=Ägg J=Jordnötter F=Fisk N=Nötter K=Kräftdjur SO=Sojabönor SE=Senap SL=Selleri SF=Sesamfrö L=Lupin B=Blötdjur SV=Svaveloxid


Vi tar hänsyn till alla allergier, meddela oss dem senast en vecka i förväg på telefon 046-24 89 05.

Gör bokningsförfrågan