A Wedding Dinner Less Ordinary

En minnesvärd bröllopsmiddag med plats för upp till 24 gäster i vår festvåning Montana.

Om ni är ett mindre sällskap som enbart vill komma till oss för er bröllopsmiddag efter er vigsel har vi det perfekta upplägget för er. Inne i Main Lodge finns festvåningen Montana som ligger avskilt men ändå på nära avstånd till lounge, veranda och restaurang Heaven. Här inne njuter ni av er kväll i lugn och ro avskiljt från övriga gäster.


Kuvertpris: 995 kr/person samt lokalhyra för Montana: 3995 kr (mellan kl 18-01)

Följande ingår:

Kanapeér/snittar och 1 glas mousserande när ni kommer till The Lodge efter vigseln
Vår ordinarie 4-rätters meny efter säsongens råvaror (läs mer här)
Kaffe från Sandby Kafferosteri & te från Teministeriet


Utsmyckning som är inkluderad:

Vi smyckar lokalen (Montana) smakfullt med linnedukar, levande ljus och färska blommor på bordet i säsongens färger, detta ingår i priset. Önskar ni själva komplettera med övriga blomsterdekorationer, blomsterbåge eller några andra dekorationer kan ni lämna detta till oss dagen innan så hjälper vi gärna till att dekorera lokalen med detta.


Valfria tillval, pris tillkommer:

4-rätters vinpaket utprovat till menyn
Wedding Night Less Ordinary för brudparet inkl. mousserande & tryfflar, övernattning, frukost på sängen
Logi för bröllopsgäster


Följande ingår ej:

I detta paket ingår ingen tid för detaljplanering och menyavsmakning mm, som det gör om ni hyr hela vår anläggning. Vår bokningsavdelning hjälper till att boka in bröllopsmiddagen samt eventuella rum och sedan hör vår Food & Beverage manager av sig till er för att gå igenom eventuell specialkost och val av dryck till den satta menyn som serveras ca en månad före er stora dag.


PS! Vi hjälper gärna till att beställa bröllopstårtan till er från ett lokalt bageri – men vill ni själva ta med er egen tårta så går det självklart bra mot en uppskärningsavgift om 395 kr.

Gör förfrågan