Våra boendepaket

Just nu erbjuder vi två olika paket. Ett med fokus på gourmetmiddagen i Restaurang Heaven och ett paket där du inte ens behöver gå ur badrocken på hela din vistelse och dessutom får uppleva Aloha Spa Ritual!
Priserna skiljer sig åt beroende på veckodag och säsong. Du ser enkelt vilket paket som är ledigt och vad det kostar på vår online sida. Innehållet kan komma att ändras i paketen.


The Treetop Escape

I ”The Treetop Escape” får du en gastronomisk upplevelse utöver det vanliga!

Kanske börjar ni med en härlig skogspromenad på Skåneleden som går precis utanför oss innan ni checkar in på ett av våra mysiga rum. På eftermiddagen väntar avslappnande Spa upplevelser i Honulele Spa mellan kl. 14– 22 med vår 38-grader varma utomhuspool och möjlighet att boka till en välgörande behandling.

Därefter serveras en välsmakande 4-rätters meny i restaurang Heaven, komponerad av vår stjärnkock. Efter middagen väntar en stunds avkoppling i Honulele Spa innan det är dags för en god natts sömn i ett av våra mysiga New England inspirerade rum. Morgonen börjar stilla i lugn och ro, gott kaffe/te och vår stora frukostbuffé inne i restaurang Heaven innan det är dags för avfärd hemåt. Så tycker vi att en Gourmet Getaway ska vara!


The Treetop Escape:

✓ Tillgång till Honulele Spa kl. 14–19 på ankomstdagen
✓ 4-rätters meny i restaurang Heaven kl. 19-22
✓ Övernattning i dubbelrum i The Treetop Lodge
✓ Frukostbuffé i restaurang Heaven i Main Lodge kl. 8– 10 på helgen (kl. 7-9:30 på helgfri vardag)
✓ Tillgång till Honulele Spa kl. 07-11 på avresedagen
✓ Lån av badtofflor, handduk & badrock

 Honulele Hideaway

I “The Honulele Hideaway” får du en spaupplevelse utöver det vanliga!

Kanske börjar ni med en härlig skogspromenad på Skåneleden som går precis utanför oss innan ni checkar in på ett av våra mysiga rum. Därefter väntar vår fantastiska Aloha Spa Ritual i 90 minuter (du blir tilldelad specifik starttid mellan kl, 15-16) och sedan avslappnande upplevelser i Honulele Spa med bland annat vår 38-grader varma utomhuspool.

Till kvällen avnjuts en hawaiiansk måltid bestående av en soppa med nybakt bröd, valfri Poké Bowl samt en god dessert framför en av våra sprakande brasor i Honulele Spa – självklart omsvept av en varm och mjuk badkappa.

Mätta och belåtna drar ni er tillbaka för en god natts sömn i ett av våra mysiga Lexington Cabins. Morgonen börjar stilla i lugn och ro i Honulele Spa där det serveras gott kaffe/te och vår Spafrukost som du äter framför panoramafönsterna uppkrupen i en av våra mysiga soffor. Så tycker vi att en Spa Hideaway ska vara!


The Honulele Hideaway:

✓ Tillgång till Honulele Spa kl. 15-22
✓ Vår guidade Aloha Spa Ritual 90 minuter + 30 minuter i VIP relaxen (du blir tilldelad starttid kl. 15:30 eller kl. 16:00)
✓ Kvällsmeny i Honulele Spa café (soppa och nybakt bröd, valfri Poké Bowl samt efterrätt)
✓ Övernattning i en av våra mysiga Lexington Cabins
✓ Frukostbuffé i restaurang Heaven i Main Lodge kl. 8– 10 på helgen (kl. 7-9:30 på helgfri vardag)
✓ Tillgång till Honulele Spa kl. 7–11 på avresedagen
✓ Lån av badtofflor, handduk & badrock

 

PS! Lediga datum är markerade med svart!
Book Online