Friends of The Lodge

Vi gillar som ni vet när livet är lite Less Ordinary, och det tror vi även att du gör. Här finner du kontaktuppgifter till de leverantörer och samarbetspartners som ligger oss lite extra varma om hjärtat om du hyr hela The Lodge för ett företagsevent, A Wedding Less Ordinary eller för en privat fest . En riktigt bra underhållning sätter pricken över i:et på er stora dag.


Angelica Alm – ett musikaliskt lyckopiller från Svt´s ”Så ska det Låta” som med sitt piano kan erbjuda Sing-a-Long eller en egen repertoar av fantastisk glädjefull musik.


Sentiment Falls –  feelgood duon som gjorde succé på vår veranda under sommaren -17. Erbjuder både countrytoner, egna låtar och covers på välkända klassiker.


Emelie Torstensson – är vår egen lokala sångerska som erbjuder många olika möjligheter till underhållning, både som solist, som del i Part of The Furniture och/eller The Northern Cowboys. Emelie är omåttligt populär och har spelat åtskilliga gånger på hotellet och faktiskt en gång i tiden också jobbat som vår restaurangchef.


Vi hjälper självklart gärna till med bokning av våra artister, hör bara av er till oss så hjälper vi gärna till!