Yinyoga

Fyll på såväl kropp som själ med ny välbehövlig energi under konferensen.


Yinyoga är en återhämtande och terapeutisk yogastil som handlar om att ge sig hän och släppa taget för att stilla kropp och sinne. Det är en motvikt till yangbaserade, mer fysiskt krävande yogaformer. Genom att balansera yin, vila, och yang, aktivitet, i livet i stort ökar vårt välbefinnande på alla plan. Yinyoga bygger på kinesiska övningar från Tao Yogan. Det är en lugn och meditativ yogaform där fokus ligger på bindväv, leder, ligament, andning och meditation. Det är framförallt områdena kring höften, låren, bäcken och nedre delen av ryggen som man jobbar med. Yin Yoga passen inleds med en yanginfluerad uppvärmning för att mjuka upp och förbereda kroppen. Man utför sedan övningarna sittandes eller liggandes och man håller varje position en längre stund för att musklerna ska slappa av och du kommer djupare in i en passiv stretch, sträcka ut bindväven som gör att vi känner oss stela och orörliga.

Yinyogan bidrar till ökad flexibilitet, stimulerar inre organ, har en lugnande och balanserande verkan för nervsystemet och ger djup avslappning. Samtidigt som den ökar energiflödet och ökar koncentrationen. Yogan passar för både nybörjare och mer vana yogisar.


Pris: 195 kr/person. Samtliga priser är exkl. moms.

Tid: 1 h Yinyoga (+45 min omställningstid av lokalen, 30 min innan och 15 min efter)
Minimum antal: 5 st
Maximum antal: Det antal som får plats i er konferenslokal på yogamatta, fråga oss!
Plats: Utförs i ert konferensrum eller vid väder utomhus på vårt trädäck eller i skogen.
Yogi: Vår Spachef Malin är utbildad Yinyoga instruktör och är den som håller i aktiviteten.


Obs! Vi hjälper till att ställa om till yogasal innan er timme börjar under tiden ni byter om till lediga kläder mm. Räkna därför till ca 30 min innan yogan kan börja och ca 15 min för oss att ställa tillbaka er sal till konferens efteråt. Vi har yogamatta för er som inte väljer att ta med er egen.