Mindfulness at The Lodge


Alternativ 1:

Förbli fokuserad – trots krävande och stressig omgivning


Mycket tar vårt fokus såväl på jobbet som privat. För många leder detta till en känsla av stress och att inte riktigt räcka till. Ett sätt att jobba stressförebyggande och mot psykisk ohälsa är att välja in träning i mindfulness. Årligen kommer många nya vetenskapliga rapporter som påvisar mindfulness positiva effekter mot just stress och psykisk ohälsa.

Här får ni en inspirerande föreläsning om vikten av återhämtning, vad mindfulness är och vad forskningen säger, vad det kan bidra med samt vad som händer fysiskt i våra kroppar då vi tränar mindfulness. Vi gör också ett par övningar så att ni får konkreta verktyg att ta med och använda i vardagen på jobbet och hemma.


Pris: 495 kr/pers exkl. moms

Minimum antal deltagare: 6 st (vid färre antal eller fler än 20 deltagare, fråga efter en offert)

Tid: 1,5 h

Denna inspirationsföreläsning kan bokas fristående eller kombineras med ”mindfulness övningar och verktyg för ökat fokus”. Pris som kombination: 695 kr/person exkl. moms.


Alternativ 2:

Mindfulness-övningar och verktyg för ökat fokus

Förutom att prova på olika sorters övningar i mindfulness får ni här också med er konkreta tips och verktyg att ta med in i vardagen. Detta för att lättare hitta fokus och hantera stress samt inte minst få kontakt med andetaget och kroppen för att genom det lättare vara mer medvetet närvarande i nuet.

Vi skräddarsyr det upplägg som blir bäst för er. Exempel på övningar vi kan göra är olika andningstekniker, meditationer, kroppsscanningar, övningar i rörelse till exempel mindful yoga och mindful walking, fokusövningar två och två med mera.

Ni kommer som ni är och det krävs inga ombyteskläder. Valet av övningar, väder och hur ni känner avgör om vi är inne eller ute.


Pris: 495 kr / pers exkl. moms

Minimum antal deltagare: 6 st (vid färre antal eller fler än 20 deltagare, fråga efter en offert)

Tid: 1,5 h

Denna aktivitet kan bokas fristående eller kombineras med inspirationsföreläsningen ”förbli fokuserad – trots krävande och stressig omgivning”. Pris som kombination: 895 kr/person exkl. moms.


Christel lilja från ny insikt ab arbetar för ett mer hållbart arbetsliv och privatliv genom bland annat kurser, föredrag, samtal, workshops och andra aktiviteter inom mindfulness. Läs mer om mindfulness och ny insikt på www.nyinsikt.com.