Yoga

Fyll på såväl kropp som själ med ny välbehövlig energi under er konferens i vår vackra yogasal med utsikt över skog och natur. Vi anpassar yogapassen efter er grupp och era önskemål.  Yoga stärker musklerna, förbättrar koncentrationen och ökar smidighet. Välj mellan Hatha-, Vinyasa eller Yin Yoga. Vi hjälper dig gärna med vad som är bäst för just din grupp!

Hatha Yoga

Hathayoga utförs i ett lugnare tempo där man håller/befinner sig i varje position i flera andetag. Denna yogaform passar bra för nybörjare då övningarna är mer statiska och man hinner känna in varje position. Övningarna utförs stående, sittandes och liggandes och bidrar till en förbättrad kroppskännedom.

Vinyasa Yoga

Vinyasa Yoga har samma grund som hatha yogan men övningarna utförs mer i ett flöde där man följer andetagets rytm.

Yin Yoga

Man utför övningarna sittandes eller liggandes och man håller varje position en längre stund  för att musklerna ska slappa av och du kommer djupare in i en passiv stretch, sträcka ut bindväven som gör att vi känner oss stela och orörliga. Yinyogan bidrar till ökad flexibilitet, stimulerar inre organ, har en lugnande och balanserande verkan för nervsystemet och ger djup avslappning.

Alla våra yogapass inleds med andningsövningar samt avslappning.


Pris: 195 kr/person. Samtliga priser är exkl. moms.

Tid: 60 minuter
Minimum antal: 5 st
Maximum antal: 10st
Plats: Yogasal på Honulele Spa
Yogi: Vår Spachef Malin är utbildad yogainstruktör ( 50 h yinyoga + 200 h Vinyasayoga)