Unlimited Choices

Med utgångspunkt från The Lodge kan vi erbjuda flera spännande äventyr och upplevelser, både för den lilla och den lite större gruppen. På vårt äventyrsbolag ”167 meter över havet” utnyttjar vi den fantastiska naturen uppe på Romeleåsen där t.ex. Skåneleden går precis utanför huset på The Lodge. 167´s guide Calle står redo att ta er med på oförglömliga äventyr!


Storslagna upplevelser i en storslagen natur

Har du aldrig varit på Romeleåsen slås du snart av hur varierad naturen är. Av de stora mäktiga skogarna med allt från tall till bok, av de öppna ängarna och av de imponerande vyerna som ligger framför dig – du får hela Skåne på ett och samma ställe. Här finns för övrigt Skånes näst högsta punkt Romeleklint (175 m.ö.h) i närheten med sitt spännande landskap och med historier om jättar och troll.

Med utgångspunkt från The Lodge kan du ta dig ut på flera spännande äventyr, upplevelser och utmaningar för såväl den mindre som den lite större gruppen. På 167 meter över havet utnyttjar vi den fantastiska naturen runt The Lodge  för mountain biking, team trekking, GPS-navigering eller femkamp för att bara nämna några av de aktiviteter du kan välja bland.

Vår erfarne aktivitetsguide Calle Tempte hjälper dig att välja en passande aktivitet för just din grupp.


”Oavsett vad du vill och hur många ni är kan du alltid känna dig trygg i att ha en enda kontakt på The Lodge som tar hand om allt det praktiska och lite till. Här till höger kan du läsa om vilka äventyr och aktiviteter du kan välja mellan, men om du har egna önskemål eller andra förslag så ordnar vi det med! Hör bara av dig till mig!” 

Calle Tempte, aktivitetsansvarig på 167 meter över Havet, läs mer här.


Boka i god tid!

Våra aktiviteter bör bokas senast 2 veckor innan ankomst men fråga gärna med kortare varsel – ingenting är omöjligt. Ni kan boka antingen via oss på hotellet eller direkt via telefon 0708-606267 eller mail till Calle Tempte på 167 meter över havet.


Welcome to Activities Less Ordinary!