Sommaryoga

I sommar kan du som är gäst på The Lodge kostnadsfritt boka in dig på vår sommaryoga högt över trädtopparna. Är vädret vackert hålls den naturligtvis under bar himmel i vår fantastiska stillsamma skogsmiljö, 167 meter över havet. Annars håller vi den i vår nybyggda relaxavdelning i Honulele Spa som invigs den 6 september.

Passen hålls av instruktörerna Anja & Nellie och kommer att passa både för dig som är nybörjare för dig som är van yogi. Vi har yogamattor och filtar att låna ut till våra gäster.

21/7 kl 10:00-11:30 Anja
29/7 kl 08-09 Nellie
31/7 kl 08-09 Anja
4/8 kl 10:00-11:30 Anja
5/8 kl 08-09 Nellie
10/8 kl 10:00-11:30 Anja
12/8 kl 08-09 Nellie

Vill du komma upp på yoga och frukost (som icke boende hotellgäst), gör en förfrågan om datum & pris hos oss nedan!


Om våra sommarinstruktörer….

Anja

Anja är certifierad RYT 200 genom Yoga Alliance på Sampoorna Yoga School i Goa i Indien, och som yogalärare försöker hon alltid att ha lika stort fokus på sinnet, som på den fysiska kroppen. Genom ett härligt flöde av positioner (asanas) och enkla men kraftfulla andningstekniker gör hon oss medvetna om vår inre dialog, och om hur vi kanaliserar/bromsar vår energi. Vi får en förnimmelse av vår enorma kapacitet, och blir uppmärksamma på alla begränsningar vi skapar för oss själva både fysisk och psykisk. Hennes viktigaste roll som yogalärare är att guida varje person till att nå in till sin egna kärna och kraft. Det är hennes önskan att alla ska bli berörda. Hur, beror oftast på vad vi behöver som mest, och här är yogan vår bästa läromästare. – Jag är blott en facilitator, säger Anja.
Utöver Yogalärare är Anja diplomerad kostrådgivare, och har läst Psykosyntes på Huma Nova.


Nellie

För Nellie handlar yoga om att umgås med sig själv, att lyssna på hur det står till inombords, både fysiskt och mentalt. Hur mår jag egentligen? Att vara närvarande och helt fokuserad på nuet ger hjärnan behövlig vila från intryck, tankar och idéer. När du yogar med Nelile kommer du känna dig lugn och avslappnad samtidigt som musklerna aktiveras och stärks. Du kommer att få lättsamma, tydliga instruktioner och en och annan poplåt slinker ofta med på spellistan. Att yoga med Nellie är träning i sig, både för kroppen och själen, men det är även ett bra komplement till andra former av träning.

Nellie har sedan 2005 arbetat med träning och yoga, och har en lång rad certifierande utbildningar genom åren. Läs mer om Nellie här.


Boka in ditt yogapass i receptionen eller via länken nedan, vi har ett begränsat antal platser per pass.

Gör din förfrågan här!