HONULELE SPORTLOVS RETREAT

NYHET! Ta med dig barnen* på Honulele Spa Retreat på Sportlovet (21-24 februari) och upplev alla delar av vårt nya hawaiianska Spa tillsammans högt över trädtopparna!


Honulele Spa Retreat börjar med vår guidade Aloha Spa Ritual som tar er med på en resa genom den hawaiianska övärlden i form av olika stationer där ni utför en rad behandlingar med välgörande produkter. Vad sägs om fotbad med havssalt, kroppspeeling, honungsinpackning och att njuta av stillheten i vår varma lagun upplyst av enbart fackelsken? Aloha Spa Ritual avslutas i vår VIP relax där ni låter sinnena få vila, nerbäddad i våra sköna vilosängar med milsvid panoramautsikt över de skånska fälten…

Efter ritualen väntar två timmars tillgång till Honulele Spa där ni tyngdlöst sjunker ner i vår 38 grader varma infinitypool, badar vedeldad bastu och njuter av panoramautsikten framför en sprakande brasa i den mysiga spaloungen. När ni sedan börjar bli hungriga finns det möjlighet att beställa något från vår loungemeny som erbjuder spafrukost, hawaiianska poké bowls och goda drycker därtill.

Vi försöker hålla en lugn och avkopplande spamiljö även under sportlovsveckan, med en tyst ljudnivå och utan spring. Detta paket är för de yngre gäster som längtat till att få följa med och uppleva ett riktigt spabesök högt över trädtopparna!


Vad ingår?

Aloha Spa Ritual (1,5h)
– VIP Relax (30 min)
– Entré till Honulele Spa (2h)

Pris: 995 kr per vuxen. Barn mellan 8-16 år betalar 495 kr per barn.

*Åldersgräns: Året barnet fyller 8 år
Lån av badkappa, badtofflor, handuk och produkter ingår. Samtliga badrockar och badtofflor är i vuxenstorlek, ta gärna med ditt barns favoritbadrock om du tror att våra blir på tok för stora.


Hur bokar jag?

Eftersom detta är ett tillfälligt paket som vi enbart har under lovveckan gör du såhär:

  1. Klicka på bokningsknappen lägst nere till höger.
  2. Välj Honulele Retreat och hitta en passande ankomsttid mellan 21-24 februari.
  3. Boka in samtliga personer som vuxna.
  4. På sista sidan i bokningen, där du skriver in dina personliga bokningsuppgifter, skriv i fältet ”Notering” hur många av gästerna som är barn och vilken ålder de är.
  5. Den första bokningsbekräftelsen du får är automatiskt genererad från vårt bokningssystem, den är därför identisk med vad du har bokat.
  6. Vi hanterar därefter din bokning manuellt under receptionens öppettider, och skickar dig inom ca 24h en bekräftelse med rätt priser beroende på antal barn och deras ålder.
  7. Ankom till oss den tid du har bokat (som alltid är 30 minuter innan ritualen börjar) och betala vid ankomst.
Kom ihåg att ange antal barn och ålder på NOTERING
Boka online