Pre Opening Day Spa offer (mån-tor)

Nu är ena halvan av Honulele Spa färdigbyggt, den delen vi kallar för Aloha Spa (där vi även har Aloha Spa Ritual).  Eftersom vi precis som många av er knappt kan vänta tills vi öppnar hela Honulele Spa med den nya infinity poolen under 2020 så smygöppnar vi nu för dagspa paket i den färdiga Aloha-delen. Då vi bygger vägg i vägg och du därmed kan komma att bli störd av detta framförallt i relaxen, har vi satt paketen till ett pris du bara inte kan motstå. Observera att det gäller den del där vi även har vår Aloha Spa Ritual, dvs ej delen med den kommande infinity poolen som just nu byggs. Boka genom att skicka din förfrågan via knappen nedan. Aloha!


Aloha Day Spa

I Aloha Spa-delen av Honulele Spa njuter ni av både ång- och torrbastu, fotbad, hawaiiansk tvagning med kneipp, en stilla lagun, luftterapi och upplevelseduschar. En av våra kunniga värdinnor finns på plats och hjälper er tillrätta. Efteråt har ni tillgång till vår härliga nya relaxavdelning där ni sjunker ner i våra sköna dagbäddar och bara njuter av lugnet och tystnaden med milsvid utsikt över trädtopparna.

Måndag-torsdag (helgfria dagar), 2-rätters lunch* kl. 13 och därefter Spa mellan kl. 14-17.

Byggpris: 395:- / person, inkl. 2-rätters lunch i restaurang Heaven* (lunchens värde är 195 kr) och Aloha Spa. Du kan också boka endast Spaentré (kl 14-17) för 295:- /person.

*De dagar vi inte serverar affärslunch ingår istället en rätt från vår loungemeny och kaffe/the


Erbjudande! Du får 25% rabatt på en behandling (mellan kl 9-15) när du bokat Aloha Day Spa paketet. Uppge ditt bokningsnummer för Aloha Day Spa när du bokar din behandling, eller skriv i övrigt fältet att du önskar en behandling när du skickar in din förfrågan!

Gäller utvalda datum i februari och mars!
Gör din förfrågan här!