Pre Opening Evening Spa offer (mån-tor)

Nu är ena halvan av Honulele Spa färdigbyggt, den delen vi kallar för Aloha Spa (där vi även har Aloha Spa Ritual).  Eftersom vi precis som många av er knappt kan vänta tills vi öppnar hela Honulele Spa med den nya infinity poolen under 2020 så smygöppnar vi nu för dagspa paket i den färdiga Aloha-delen. Då vi bygger vägg i vägg och du därmed kan komma att bli störd av detta framförallt i relaxen, har vi satt paketen till ett pris du bara inte kan motstå. Observera att detta gäller den del där vi även har vår Aloha Spa Ritual, dvs ej delen med den kommande infinity poolen som just nu byggs. Boka genom att skicka din förfrågan via knappen nedan. Aloha!

Aloha Evening Spa

I Aloha Spa-delen av Honulele Spa njuter ni av både ång- och torrbastu, fotbad, hawaiiansk tvagning med kneipp, en stilla lagun, luftterapi och upplevelseduschar. En av våra kunniga värdinnor finns på plats och hjälper er tillrätta. Efteråt har ni tillgång till vår härliga nya relaxavdelning där ni sjunker ner i våra sköna dagbäddar och bara njuter av lugnet och tystnaden med milsvid utsikt över trädtopparna.

Måndag-torsdag (helgfria dagar), börja i Aloha Spa mellan kl. 16-19 och därefter njuter ni av vår 4-rätters meny i Restaurang Heaven. 

Byggpris: 795:- /person inkl. Aloha Spa och 4-rätters meny i Restaurang Heaven (menyns värde är 695 kr). Du kan också boka endast Spaentré (kl 16-19) för 295:- /person.
Gäller utvalda datum i februari och mars!
Gör din förfrågan här!