Honulele Spa Renovering

(26/2-7/3)

Snart kan du njuta av en uppdaterad upplevelse på Honulele Spa! Vi är stolta att meddela att vår infinitypool nu går igenom sin första stora renovering. För att säkerställa att du får njuta av en ännu mer fantastisk och förtrollande miljö, kommer infinitypoolen samt kallvaken att vara stängda från den 26 februari till och med den 7 mars.

Under denna period vill vi erbjuda dig något speciellt! Vi har satt ihop två exklusiva Fixer Upper-paket, skräddarsydda för att ge dig en hawaiiansk avkopplingsupplevelse. Dessa paket har designats för att maximera ditt välbefinnande och tillgodose dina spa-behov medan vi förnyar våra faciliteter – fast utan utepoolerna.

Så, upptäck våra förmånliga Fixer Upper-paket och berika din spa-upplevelse med oss i den delen av Honulele Spa som vi normalt har Aloha Spa Ritual i. Läs mer om dessa unika erbjudanden och hur du kan boka dem genom att klicka här. Vi ser fram emot att välkomna dig till en förnyad och ännu mer avkopplande infinitypool i Honulele Spa snart!
Aloha!

Honulele Fixer Upper Day Offer

Erbjudande! 35% rabatt på Aloha Spa Ritual* under vår poolrenovering vecka 9 och 10 2024.


För att alltid kunna erbjuda en fantastisk anläggning måste vi ibland stänga av en del för att renovera – men det betyder inte att vi frångår vår mission om att leverera Life Less Ordinary till dig som är vår gäst! Därför kan du under tiden vi stänger av vår infinitypool, kallvak och lagun för renovering boka in vårt erbjudande ”Fixer Upper Offer” istället för The Honulele Retreat mellan 27/2–7/3 2024 – nu till hela 35% rabatt!


I The Honulele Fixer Upper Offer (Day Spa) njuter du av vår guidade Aloha Spa Ritual* vilken tar dig (och gruppen med upp till 7 andra personer) med på en resa genom den hawaiianska övärlden i form av olika stationer där du (på dig själv) under guidning, utför en rad behandlingar med välgörande produkter från L:a Bruket. Vad sägs om fotbad med havssalt, kroppspeeling och att njuta av stillheten i The Nest VIP relax där du låter sinnena få vila, nerbäddad i våra sköna vilosängar med milsvid panoramautsikt över de skånska fälten..?


INNEHÅLL & UPPLÄGG:
✓ VIP Relax The Nest (30 min)

Lån av badrock/badtofflor/handduk ingår.


Pris: 395 kr (ord pris 595 kr)

Åldersgräns: 13 år (i målsmans sällskap)
Klädsel: Badkläder (ta med egna) samt badrock (finns på plats)
Starttid: Den starttid du har fått i ditt arrangemang är den tid vi tycker att det är lagom att ni kommer till Honulele Spa, så att du i god tid hinner byta om och vara färdig för Aloha Spa Ritual som börjar 30 minuter efter du kommit till oss.
Klicka på Arrangemang!
Boka Online!

Honulele Fixer Upper Evening Offer

Erbjudande! 40% rabatt på 2 timmars entré till Aloha Spa delen av Honulele Spa* under vår poolrenovering vecka 9 och 10 2024.


För att alltid kunna erbjuda en fantastisk poolanläggning måste vi ibland stänga av den för att renovera – men det betyder inte att vi frångår vår mission om att leverera Life Less Ordinary till dig som är vår gäst! Därför kan du under tiden vi stänger av vår infinitypool och kallvak  för renovering boka in vårt erbjudande ”Fixer Upper Evening Offer” istället för Evening Spa mellan 27/2–7/3 2024 – nu till hela 40% rabatt!


I The Honulele Fixer Upper Evening Offer njuter du av 2 timmar i den del av Honulele Spa som vi kallar för Aloha Spa, där vi normalt sett har vår guidade Aloha Spa Ritual. Det finns en rad olika stationer där du (på dig själv) utan guidning, utför en rad behandlingar med välgörande produkter från L:a Bruket. Vad sägs om fotbad med havssalt, kroppspeeling och att slutligen få njuta av stillheten i The Nest VIP relax där du låter sinnena få vila, nerbäddad i våra sköna vilosängar med milsvid panoramautsikt över de skånska fälten..?


INNEHÅLL & UPPLÄGG:
✓ Aloha Spa Entré*
✓ VIP Relax The Nest


Lån av badrock/badtofflor/handduk/produkter från L:A Bruket ingår.


Pris: 295 kr (ord pris 595 kr)

Åldersgräns: 13 år (i målsmans sällskap)


Klädsel: Badkläder (ta med egna) samt badrock (finns på plats)
*Pool och kallvak i Honulele Spa är ej i bruk – därav kampanjen!

Klicka på Arrangemang!
Boka Online