NYHET! Honulele Health Club

– for the locals we love!


Välkommen till Honulele Health Club – en alldeles ny plats för dig som bor i vår närhet och som vill ta hand om din hälsa och ditt välbefinnande högt över trädtopparna men ändå bara ett stenkast hemifrån!

Vi är stolta över att kunna erbjuda ett spännande och intressant utbud under våren 2023, där du tillsammans med en grupp likasinnade personer kommer att fokusera på hälsa, välbefinnande och en sund livsstil hos oss i Honulele Spa.

Under varje tillfälle kommer du att delta i antingen Soft Yoga eller inspirerande hälsoföreläsningar som handlar om aktuella ämnen som t ex lymfsystemet, stress/sömn eller sorgebearbetning. Allt detta kombineras med avslappning i vårt Spa för att få en helhetsupplevelse som hjälper dig att återhämta dig både fysiskt och mentalt.

Priset per träff är endast 395 kr/person (värde upp till 995 kr/person). Du kan välja att delta i alla tillfällen eller så kan du välja att delta i bara ett eller ett par av tillfällena. Oavsett vilket alternativ du väljer, så kommer du att få uppleva en underbar och inspirerande hälsoupplevelse som kommer att hjälpa dig mot målet att leva ett liv i balans och harmoni, eller kort och gott ”Aloha” som vi säger här!

Boka din plats redan idag genom att klicka på ”Book Online” knappen – vi ser fram emot att välkomna dig till vår gemenskap på Honulele Health Club och att få hjälpa dig att uppnå din bästa hälsa och välbefinnande. Antalet platser är begränsat för varje event, så skynda dig att boka din plats. När du har bokat förbinder du dig till din plats men det går bra att överlåta den till en vän om du själv får förhinder, bokningen är alltså ej återbetalningsbart. Aloha!

PS! Naturligtvis är du välkommen att boka till en välgörande spabehandling eller Aloha Spa Ritual i Honulele Spa.


Upptäck Soft yoga på Honulele Health Club 

26 april & 24 maj kl. 18-22 samt 10 maj & 14 juni kl. 07-10:15

Yoga handlar om att lyssna på kroppen och fokusera på nuet, och med Soft yoga på Honulele Health Club får du chansen att göra just det. Soft yoga är en meditativ och avstressande yogaform som passar alla, oavsett ålder eller kroppstyp. Det är perfekt för nybörjare, för dig som nyligen fått barn, har värk eller för dig som vill träna i ett lugnt tempo. Genom mjuka och följsamma rörelser i kombination med stillhet och vila får du arbeta med din rörlighet och styrka samtidigt som du förbättrar din balans. Dessutom kan Soft yoga hjälpa till att lindra och förebygga skador och åldersrelaterade sjukdomar. Vi använder kuddar och block för att anpassa ställningarna efter dina individuella behov, och du kan sitta på en stol om det behövs. Soft yoga handlar inte bara om fysisk träning utan också om att skapa harmoni och mental balans genom att hitta fokus och bli tryggare i dig själv. Det inkluderar enkel meditation och en extra lång avslappning i slutet av varje pass för att hjälpa dig att koppla av och släppa taget om vardagens stress. Aloha!

Vår erfarna instruktör, Nellie Rolf, leder Soft yogaklassen och ger lättsamma och tydliga instruktioner för att du ska kunna slappna av och fokusera på din yogapraktik. Vi anpassar klassen efter dina behov, så oavsett om du är en nybörjare eller erfaren yogi, kommer du att känna dig välkommen och uppmuntrad.
Vår Honulele Health Club erbjuder dig en komplett spaupplevelse som hjälper dig att varva ner och ta hand om din kropp och själ.

Boka nu och ge dig själv en stunds välbehövlig återhämtning och njutning tillsammans med oss på Honulele Health Club.


Kvällsyoga 26/4 & 24/5
Kl. 18-19:15 Soft Yoga
Kl. 19:15 Waiwai (hawaiianska för frukt) kaffe eller te
Kl. 19:15-22 Evening Spa (lån av badrock/handduk/badtofflor ingår)

Morgonyoga 10/5 & 14/6
Kl. 07-09 Morning Spa (lån av badrock/handduk/badtofflor ingår)
Kl. 07:30 Breckie bruschetta Hawaii, kaffe eller te
Kl. 09-10:15 Soft Yoga

Kvällsföreläsning ”Stress – Sömn – Återhämtning”

3 maj kl. 18-22

Vill du minska stress och öka ditt välbefinnande? Vesterskovs AB och Clinicus Ryggcenter är experter på stress, sömn och återhämtning och vill hjälpa dig att må bättre. Genom vår föreläsning får du konkreta tips och verktyg för att hantera stress och öka fokus, både på jobbet och i vardagen. Föreläsningen innehåller en kombination av teori och praktiska övningar som är enkla att genomföra, samt tips på verktyg och förhållningssätt som fungerar i praktiken. Vårt mål är att du ska få en bättre förståelse för hur stress påverkar sömnen och hur sömnen kan påverka stressen. Låt oss hjälpa dig att hitta balansen mellan stress, sömn och återhämtning!

Boka nu och ge dig själv en stunds välbehövlig inspiration och återhämtning tillsammans med oss på Honulele Health Club.

Föreläsning ”Stress – Sömn – Återhämtning” 3/5
Kl. 18-19 Föreläsning ”Stress – Sömn – Återhämning”
Kl. 19:15 Waiwai (hawaiianska för frukt) kaffe eller te
Kl. 19:15-22 Evening Spa (lån av badrock/handduk/badtofflor ingår)

Kvällsföreläsning ”Lymfan, levern och livet”

1 juni kl. 18-22

I kroppen hänger allt ihop. Tarmen, lymfsystemet, levern, fascian allt påverkar varandra och trötthet, värk och smärta är tydliga signaler från kroppen om att något är fel. Men vad kan vara orsaken till dessa signaler? Och hur ger man kroppen det den behöver för att må bra?
I föreläsningen ”Lymfan, levern & livet” ger den populära författaren och föreläsaren Anna Hallén Buitenhuis oss en bred och lättillgänglig kunskapsbas om kroppens olika system. Med hälsotips, lathundar och ett helhetsperspektiv på hälsa hjälper hon oss att hitta lösningar för att må ditt allra bästa.

Boka nu och ge dig själv en stunds välbehövlig inspiration och återhämtning tillsammans med oss på Honulele Health Club.

Föreläsning ”Lymfan, levern och livet” 1/6
Kl. 18-19 Föreläsning ”Levern, lymfan och livet”
Kl. 19:15 Waiwai (hawaiianska för frukt) kaffe eller te
Kl. 19:15-22 Evening Spa (lån av badrock/handduk/badtofflor ingår)

Morgonföreläsning ”Bakom sorgen finns glädjen”

7 juni kl. 07-10:15

Behöver du eller någon i din närhet hjälp med att bearbeta sorg efter en förlust eller förändring i livet? Vår föreläsning om sorgebearbetning kan ge verktygen och strategierna som behövs för att komma vidare. Vi kommer att gå igenom kännetecken på sorg och förlust, och visa vad som händer när vi inte har rätt verktyg för att ta oss vidare. Vi kommer också att presentera en process för sorgebearbetning som har hjälpt många att hitta en större känsla av frihet och liv. Föreläsaren Christel Lilja som driver Ny Insikt kommer att dela med sig av sina egna erfarenheter av sorg och förlust, vilket ger en personlig dimension till föreläsningen. Boka nu och ta första steget mot att förstå hur man bearbetar sorg på bästa sätt, både för din egen del eller för att kunna hjälpa en närstående på bästa sätt. Bakom sorgen finns glädjen – låt oss hjälpa dig att hitta den igen.

Boka nu och ge dig själv en stunds välbehövlig inspiration och återhämtning tillsammans med oss på Honulele Health Club.

Föreläsning ”Bakom sorgen finns glädjen” 7/6
Kl. 07-09 Morning Spa (lån av badrock/handduk/badtofflor ingår)
Kl. 07:30 Breckie bruschetta Hawaii, kaffe eller te
Kl. 09-10:15 Föreläsning ”Bakom sorgen finns glädjen”

Klicka på rätt månad!
Book Online