Friskvårdspresentkort

Har du ännu inte utnyttjat årets friskvårdsbidrag? Nu har du möjlighet att investera det i ditt eget välmående genom att köpa ett personligt presentkort hos oss för den summa du har kvar. Detta presentkort kan du lösa in vid ett senare tillfälle (inom ett år), vilket ger dig friheten att i lugn och ro välja de ögonblick då du vill unna dig själv en extra dos lyx i form av en massage högt över trädtopparna.

Viktiga detaljer att hålla koll på:

Eftersom friskvårdsbidraget är en individuell förmån från din arbetsgivare till dig är presentkortet personligt och måste innehålla ditt namn och personnummer. Det är giltigt i ett år från inköpsdatumet. Observera att presentkortet är avsett för personligt bruk och kan endast användas vid köp av friskvårdsaktiviteter för dig själv. Det är inte giltigt vid köp av produkter eller övriga tjänster.

Vilka behandlingar kan jag använda mitt friskvårdspresentkort till?

Arbetsgivaren har befogenhet att godkänna vilka aktiviteter (inom lagens ramar och praxis) som omfattas av friskvårdspresentkortet. Var vänlig och dubbelkolla med din arbetsplats för att säkerställa att friskvårdsbidraget täcker presentkortet innan du köper friskvårdspresentkortet. Återköp tillåts ej.
Se vår behandlingsmeny här! 

Hur köper jag mitt friskvårdspresentkort på Honulele Spa?

För att beställa ditt friskvårdspresentkort klickar du på knappen här nedanför. Hoppa bara över de delar av mallen som inte är relevanta för ditt köp av Friskvårdspresentkort (samma mall används för bokningsförfrågningar) – vi kommer att kontakta dig inom 4 arbetstimmar (inom receptionens öppettider) för att få mer information av dig. Har du frågor kontaktar du oss enklast via e-post. Betalning sker via Swish eller bankgiroöverföring.

Welcome to Life Less Ordinary!

Hoppa över de delar av mallen som inte är relevanta!
Beställ här!