Polynesiska behandlingar

OBS! Under Coronaperioden kommer vi för din och våra terapeuters säkerhet inte att erbjuda behandlingar. Så snart tiderna ändras kommer ni kunna njuta av våra hawaiianska behandlingar, se nedan.

Med inspiration från Söderhavsöarnas avslappnade tempo kan ni drömma er bort i en av våra Polynesiska behandlingar.


Relaxing Polynesian Journey

Vår Polynesiska behandling inleds med en fotritual med varma handdukar och en härlig kroppspeeling med närande kokosolja, exfolierande kokosflingor och havssalt som gör huden mjuk och len. Därefter följer en mjukgörande kroppsinpackning med kokosolja och spirulina och du omsveps av silkeslena lakan. Med en polynesisk hårbottenmassage svävar du in i en total avkoppling.
En gel med monoiblomma som har en lugnande verkan på huden appliceras på kroppen och en Lomi lomi massage ges med långa avkopplande och djupgående tekniker i ett flöde likt havets vågor.
Som avslut appliceras en mjukgörande kräm som ger ett vackert skimmer på huden.

Pris: 1495:- Längd: 110 min

Coconut Body Scrub

Med närande kokosolja, exfolierande kokosflingor och havskristaller gör denna kroppspeeling huden mjuk och slät. Perfekt att kombinera med en massage.

Pris 445:- Längd: 25 min

Lomi Lomi Massage

Vår hawaiianska massage som ger energi till både kropp och själ. Lomi lomi massage ges med långa avkopplande och djupgående tekniker i ett flöde likt havets vågor.

Pris 795:- Längd: 50 min

Hawiian head massage

Med långsamt cirkulerande och långa stretchande rörelser lindrar denna huvud och nackmassage stress och spänningar. Balanserar nervsystemet, lindrar huvudvärk och får dig att känna ett inre lugn.

Pris: 445:- Längd: 25 min