UTÖKADE RIKTLINJER PÅ GRUND AV CORONA

För att minimera risk för spridning av Coronaviruset finner du nedan våra riktlinjer.

VÅRA ÅTGÄRDER FÖR ATT BIBEHÅLLA EN SUND MILJÖ

Vi är en liten anläggning, beläget mitt i skogen långt från folksamlingar, där det passerar ett mycket begränsat antal personer varje dag. Vi håller oss självklart uppdaterade och gör insatser för att hindra smittspridningen av Covid-19. Vi tar inte in full beläggning i varken matsal eller i Spa. För att vi ska kunna hålla ”ett bord emellan” delar vi under Corona perioden upp middagsgästerna i två sittningar. Vi avvaktar med att servera Heavenly Brunch tills perioden är över. Vi har naturligtvis infört extra städrutiner, exempelvis för hur vi desinficerar alla beröringsytor varje timme, som tex kortterminaler, dörrhandtag, receptionsdisk, toaletter, kaffe- & mjölk kannor osv.
Vi har även infört extra desinficering av konferenslokalernas beröringsytor samt hotellrummen inkl. nycklarna. Alla gäster och all personal har tillgång till bakteriedödande medel och uppmanas använda detta regelbundet. Vår personal har befogenhet att avvisa gäster som uppvisar symtom på förkylning eller luftvägssymtom från hotellet, restaurangen och Honulele Spa.

Vi gör det vi kan för att utöka beredskapen kring en eventuell spridning av Coronavirus. Vi ber er vänligen respektera våra riktlinjer och visa hänsyn gentemot övriga gäster och personal. Vi vill be dig som gäst att hjälpa till och visa extra hänsyn, och som alltid:

  • Känner du dig sjuk så avvakta med ditt besök!
  • Håll avstånd till övriga gäster och personal
  • Tvätta händerna med tvål och vatten/handsprit
  • Skulle du behöva hosta eller nysa, gör det i armvecket
  • Sök dig gärna till en avskiljd plats i restaurang, på verandan eller i vår lounge. Våra  frukostpaket är perfekta att ta med ut på skåneleden och njuta av på en av alla de vackra rastplatserna där.

Vi hoppas att influensaperioden snart är över och vill bara påminna om att vi gör dessa insatser för att skydda dig och minimera risken för spridning.

TACK FÖR HJÄLPEN OCH VARMT VÄLKOMMEN TILL THE LODGE