Våra “Less Ordinary” Spa- & gourmetpaket

Less Ordinary packages are for Less Ordinary times!


Under perioden med serveringsstopp kl 22:00 har vi gjort två härliga specialpaket du kan välja mellan!


The Gourmet Getaway

I The Gourmet Getaway får du en gastronomisk upplevelse utöver det vanliga!

Kanske börjar ni med en härlig skogspromenad på Skåneleden som går precis utanför oss innan ni checkar in på ett av våra mysiga rum. På eftermiddagen väntar avslappnande Spa upplevelser i Honulele Spa mellan kl. 14– 17 med vår 38-grader varma utomhuspool och möjlighet att boka till en välgörande behandling.

Därefter serveras en välsmakande 4-rätters meny i restaurang Heaven, komponerad av vår stjärnkock. Efter middagen väntar en stunds avkoppling i Honulele Spa eller varför inte i vår VIP avdelning Aloha Spa mellan fram till kl. 22 där du njuter av bland annat fotbad, ångbastu, vår stilla lagun och VIP relax mm, innan det är dags för en god natts sömn i ett av våra mysiga New England inspirerade rum. Morgonen börjar stilla i lugn och ro, gott kaffe/te och vår stora frukostbuffé inne i restaurang Heaven innan det är dags för avfärd hemåt. Så tycker vi att en Gourmet Getaway ska vara!


The Gourmet Getaway

The Gourmet Getaway innehåller:

✓ Tillgång till Honulele Spa kl. 14–22 på ankomstdagen, inkl. VIP entré till Aloha Spa efter middagen fram till kl 22
✓ 4-rätters meny i restaurang Heaven kl. 18:30–21
✓ Övernattning i The Treetop Lodge
✓ Frukostbuffé i restaurang Heaven i Main Lodge kl. 8– 10 (med start 8 eller 9)
✓ Lån av badtofflor, handduk & badrock

 

 

 


Welcome to A Gourmet Getaway Less Ordinary!


Honulele Hideaway

Vårt motto är som bekant “Life Less Ordinary”, och i “The Honulele Hideaway” får du en spaupplevelse utöver det vanliga!

Kanske börjar ni med en härlig skogspromenad på Skåneleden som går precis utanför oss innan ni checkar in på ett av våra mysiga rum. Därefter väntar VIP Entré till vårt Aloha Spa (du blir tilldelad en starttid mellan kl. 14-15.30) värde 395 kr, där du njuter av bland annat fotbad, ångbastu, vår stilla lagun och VIP relax mm. Efter kl 17 går du över till Honulele Spa delen och slappnar av i vår 38-grader varma utomhuspool.

Till kvällen avnjuts en hawaiiansk måltid bestående av en soppa med nybakt bröd, valfri Poké Bowl samt en god dessert framför en av våra sprakande brasor i Honulele Spa – självklart omsvept av en varm och mjuk badkappa.

Mätta och belåtna drar ni er tillbaka för en god natts sömn i ett av våra mysiga Lexington Cabins. Morgonen börjar stilla i lugn och ro i Honulele Spa där det serveras gott kaffe/te och vår Spafrukost som du äter framför panoramafönsterna uppkrupen i en av våra mysiga soffor. Så tycker vi att en Spa Hideaway ska vara!


The Honulele Hideaway

The Honulele Hideaway innehåller:

✓ VIP Entré till Aloha Spa i 90 minuter värde 395 kr. Du blir tilldelad din starttid någon gång mellan kl. 14-15.30 (se din starttid i din bekräftelse)
✓ Tillgång till Honulele Spa kl. 17-22
✓ Kvällsmeny i Honulele Spa café (soppa och nybakt bröd, valfri Poké Bowl samt efterrätt)
✓ Övernattning i Lexington Cabin
✓ Spafrukost som du äter inne i Honulele Spa café mellan kl. 8-10 (med start 8 eller 9)
✓ Tillgång till Honulele Spa kl. 8–11 på avresedagen
✓ Lån av badtofflor, handduk & badrock

 

 

 


Welcome to A Spa Hideaway Less Ordinary!

Paketen är uppdaterade (pga ändrade restriktioner från myndigheterna):  2021-05-20
Book The Treetop Escape here
Boka online