-Soon in English-

Tastins with Skånska Spritfabriken

Visste du att världens bästa Gin tillverkas ett stenkast från The Lodge? Och att samma småskaliga tillverkare även producerar bland annat skånsk calvados? Och att du till och med kan se den lilla fabriken i Södra Sandby från vår veranda? Inte? Då tycker vi du ska boka in en provning av dessa fantastiska prisbelönta drycker hos oss, av tillverkaren själv.


Alternativ 1)

Provning av världens bästa Gin till Gin & Tonic

Gin är den nya maltwhiskyn – allt mer udda allt roligare – vi smuttar och lär oss enbär, koriander, kvanne och citrusskal. Vi provar Skånska Spritfabrikens G Gin i fyra olika typer. Två klassiska London Dry Gin, varav en världsmästare, och två lagrade, en på äppeldestillatfat och en på Bordeauxfat. Välkommen – och död åt malarian – vi blandar också gin med 3 olika tonic som avrundning!

Pris 395 SEK/person exkl. moms
Alternativ 2)

Dryckesprovning från Skånska Spritfabriken

Är råvaran viktig? Följ med oss på en provning av Skånska Spritfabrikens drycker – allt från skånsk calvados till världens bästa Gin till Gin & Tonic. Skånska Spritfabriken framhäver smaken av råvaran i alla sina drycker och du kommer att smaka skillnaden i Skånska Spritfabrikens drycker när råvaran är i fokus från destillering till lagring. Du smakar 3 äppeldestillat av äpplen från Österlen, 1 Pommeau (Pomme Feliz), en Single Malt Whiskey av Malt från Trolle Ljungby och Gin samt Gin & Tonic.

Pris 395 SEK/person exkl. moms

Tiden kan variera mellan 1 h och 1,5 h. Minimum antal 8 personer.


 

Gör förfrågan