UTÖKADE RIKTLINJER PÅ GRUND AV CORONA

För att minimera risk för spridning av Coronaviruset finner du nedan våra riktlinjer.


På The Lodge och i Honulele Spa följer vi alla direktiv från folkhälsomyndigheten. Vår verksamhet kategoriseras inte som en allmän sammankomst eller en offentlig tillställning, därmed är det alltså tillåtet för oss att ha öppet.


Uppdatering 2020-12-18: Vi har tagit del av de nya restriktionerna som presenterades av regeringen och myndigheterna på eftermiddagen idag, den 18 december. Vi inväntar mer information från myndigheterna, samtidigt som vi ser över våra rutiner för att kunna presentera en så bra lösning som möjligt för dig som gäst. Vi kommer i början nästa vecka återkoppla till dig som har en bokning hos oss med mer information.


Vi är en liten anläggning, beläget mitt i skogen långt från folksamlingar, där det passerar ett mycket begränsat antal personer varje dag. Vi håller oss självklart uppdaterade och gör insatser för att hindra smittspridningen av Covid-19. Vi tar inte in full beläggning i varken matsal eller i Spa. För att vi ska kunna hålla “ett bord emellan” delar vi under Corona perioden upp middagsgästerna i två sittningar. Vi avvaktar med att servera Heavenly Brunch tills perioden är över, och vi tar ej heller emot drop-in gäster utan ser till att varje gäst har en förbokning så att vi med säkerhet vet att vi inte tar emot för många gäster vid något tillfälle.


Vi har naturligtvis infört extra städrutiner, exempelvis för hur vi desinficerar alla beröringsytor varje timme, som tex kortterminaler, dörrhandtag, receptionsdisk, toaletter, kaffe- & mjölk kannor osv.
Vi har även infört extra desinficering av konferenslokalernas beröringsytor samt hotellrummen inkl. nycklarna. Alla gäster och all personal har tillgång till bakteriedödande medel och uppmanas använda detta regelbundet. Vår personal har befogenhet att avvisa gäster som uppvisar symtom på förkylning eller luftvägssymtom från hotellet, restaurangen och Honulele Spa.


Vi gör det vi kan för att utöka beredskapen kring en eventuell spridning av Coronavirus. Vi ber er vänligen respektera våra riktlinjer och visa hänsyn gentemot övriga gäster och personal. Vi vill be dig som gäst att hjälpa till och visa extra hänsyn, och som alltid:

  • Känner du dig sjuk så avvakta med ditt besök!
  • Håll avstånd till övriga gäster och personal
  • Tvätta händerna med tvål och vatten/handsprit
  • Skulle du behöva hosta eller nysa, gör det i armvecket
  • Sök dig gärna till en avskiljd plats i restaurang, på verandan eller i vår lounge. Våra  frukostpaket är perfekta att ta med ut på skåneleden och njuta av på en av alla de vackra rastplatserna där.

Vi vill  påminna om att vi gör dessa insatser för att skydda dig och minimera risken för spridning.


TACK FÖR HJÄLPEN OCH VARMT VÄLKOMMEN TILL THE LODGE