Sunday Hideaway in Honulele Spa

Vårt motto är som bekant “Life Less Ordinary”, och när restaurangen och de andra avdelningarna på The Lodge stänger efter helgen så får du i vårt exklusiva nya paket “Sunday Hideaway in Honulele Spa” njuta av en spaupplevelse utöver det vanliga!

Kanske börjar ni med en härlig skogspromenad på Skåneleden som går precis utanför oss innan ni kommer till receptionen i Honulele Spa och får nycklarna till ett av våra mysiga rum. Därefter väntar vår fantastiska Aloha Spa Ritual i 90 minuter (du blir tilldelad specifik starttid mellan kl. 15-16) och sedan avslappnande upplevelser i Honulele Spa med bland annat vår 38-grader varma utomhuspool.

Till kvällen avnjuts en hawaiiansk måltid inne i Honulele Spa, bestående av en soppa med nybakt bröd, valfri Poké Bowl samt en god dessert framför en av våra sprakande brasor Spa – självklart omsvept av en varm och mjuk badkappa.

Mätta och belåtna drar ni er tillbaka för en god natts sömn i ett av våra rum. Morgonen börjar stilla i lugn och ro i Honulele Spa där det serveras gott kaffe/te och vår Spafrukost som du äter framför panoramafönsterna uppkrupen i en av våra mysiga soffor. Så tycker vi att en Sunday Hideaway ska vara!


Sunday Hideaway in Honulele Spa innehåller:

✓ Tillgång till Honulele Spa kl. 15-22
✓ Vår guidade Aloha Spa Ritual 90 minuter (du blir tilldelad specifik starttid mellan kl, 15-16)
✓ Kvällsmeny i Honulele Spa café (soppa och nybakt bröd, valfri Poké Bowl samt efterrätt)
✓ Övernattning i del i dubbelrum
✓ Spafrukost som du äter inne i Honulele Spa café mellan kl. 8-10 (med start 8 eller 9)
✓ Tillgång till Honulele Spa kl. 7–11 på avresedagen
✓ Lån av badtofflor, handduk & badrock

Aloha! Observera att hela The Lodge inklusive Main Lodge och restaurang Heaven håller stängt på söndagar. Checka därför in direkt i Honulele Spa när du kommer till oss. Aloha!


Ps! Kom ihåg att boka in en av våra välgörande behandlingar, läs mer om dem här!

 

Welcome to A Spa Hideaway Less Ordinary!

Paketen är uppdaterade (pga ändrade restriktioner från myndigheterna):  2021-08-19
Book online