Christmas Meeting Less Ordinary

3 december – 21 december 2018


Avsluta året med en stämningsfull vistelse på The Lodge! Här välkomnas ni av en sprakande brasa och lugna toner av julmusik i den mysiga loungen. Kanske ligger hotellet inbäddat i ett tjockt täcke av vit snö och en känsla av att befinna sig långt från kontoret och vardagens stress infinner sig. En oslagbar miljö tillsammans med moderna, annorlunda mötesrum med en fantastisk utsikt gör upplevelsen till något utöver det vanliga.

Efter dagens möten samlas ni kanske framför den sprakande brasan för ett glas varm glögg. Väl till bords bjuds ni istället för ett vanligt julbord på en fantastisk 3-rätters middag inspirerad av vinter och jul. Det är vad vi kallar en Christmas Dinner Less Ordinary!


Christmas Meeting Less Ordinary innehåller: förmiddagsfika, 2-rätters affärslunch, eftermiddagsfika, 3-rätters Christmas Dinner Less Ordinary, övernattning i dubbelrum & frukost. Konferenslokal tillkommer.


Pris från 1895 kr/person i del i dubbelrum. Enkelrumstillägg 400 kr

Kom ihåg att beställa till:
– Glöggbuffé med vår egen glögg & julens tilltugg, 95 kr/person
– Eggnogg framför brasan, 95 kr/person
– Sill-, lax- & ägg som förrätt, 100 kr/person
– Ostbricka efter maten, 100 kr/person


Christmas Dinner Less Ordinary


Vill ni komma hit och njuta av vår Christmas Dinner Less Ordinary utan att ha konferens? Det går självklart bra! Om ni är ett sällskap över 10 personer erbjuds ni i mån av plats vår avskilda matsal Montana utan extra kostnad.


Pris från 525 kr /person för 3-rätter

Samtliga priser är exklusive moms.

Gör din konferensförfrågan här!