– SNART PÅ DANSKA! –

Mindfulness


Alternativ 1:

Träna din hjärna och ditt hjärta

Tempot omkring oss ökar och det är mycket som tar vårt fokus såväl på jobbet som privat. För många leder detta till en känsla av stress och att inte riktigt räcka till.  Ett sätt att jobba stressförebyggande och mot psykisk ohälsa är att välja in mindfulness. Årligen kommer många nya vetenskapliga rapporter som påvisar mindfulness positiva effekter mot just stress och psykisk ohälsa.
Ni kommer här att få en inspirerande föreläsning om vikten av återhämtning, vad mindfulness är och vad det kan bidra med samt vad som händer fysiskt i våra kroppar då vi tränar detta. Vi kommer också att göra ett par övningar som ger er konkreta verktyg att ta med och använda i vardagen.


Pris: 395 SEK/pers

Minimum antal deltagare: 6 st (vid färre antal, fråga efter en offert)
Tid: 1,5 h

Denna inspirationsföreläsning kan bokas fristående eller kombineras med ”Mindfulness övningar och verktyg för ökat fokus”.
Pris som kombination: 695 kr/person exkl moms.


Alternativ 2:

Mindfulness övningar och verktyg för ökat fokus

Vi gör här ett upplägg på övningar enligt era önskemål. Exempel på övningar kan vara andningstekniker, meditationer, övningar i rörelse till exempel mindful yoga och mindful walking samt fokusövningar två och två. Ni kommer som ni är och det krävs inga ombyteskläder. Valet av övningar, väder och hur ni känner avgör om vi är inne eller ute.

Förutom att prova på olika sorters övningar får ni också med er konkreta verktyg att ta med in i vardagen för att lättare hitta fokus, hantera stress och få kontakt med ert andetag för att därmed kunna vara mer medvetet närvarande i nuet.


Pris: 395 SEK / pers

Minimum antal deltagare: 6 st (vid färre antal, fråga efter en offert)
Tid: 1,5 h

Denna aktivitet kan bokas fristående eller kombineras med inspirationsföreläsningen ”Träna din hjärna och ditt hjärta” . Pris som kombination: 695 kr/person exkl moms.


Mindfulness at The Lodge

Kursledare är Christel Lilja från Ny Insikt som arbetar förebyggande mot psykisk ohälsa med både företag och privatpersoner genom bland annat kurser (i grupp eller individuellt), föredrag, workshops och andra aktiviteter inom mindfulness. Läs mer om hennes verksamhet här.


Alle aktiviteter er på egen risiko. Alle priser er ekskl. moms.
Gør en forespørgsel..!