Besök Honulele Spa över dagen

De hawaiianska öarna är mytomspunna för sin magiskt läkande och spirituella kraft från naturen och vattnet. Det är denna kraft vi vill att du ska få känna i vårt Spa. Honulele Spa är beläget i en fantastisk miljö, högst uppe på Romeleåsens topp, mitt i den omgivande rofyllda skånska skogen.

Här kommer du att få uppleva lugnet av naturen och njuta av avslappning och energipåfyllning på många olika sätt. Vi kommer att ha öppet från tidig morgon till sen kväll, alla dagar i veckan. Om du har bokat in ett privatpaket eller konferenspaket hos oss ingår spaentré till Honulele Spa, men du är även varmt välkommen att komma på ett besök över dagen.


Morgonspa, dagspa & kvällsspapaket

Vi har tre fantastiska dagspapaket att välja mellan i Honulele Spa. Välj själv om du vill komma på morgonen, mitt på dagen eller på kvällen. Vi har anpassat dem för att du ska kunna njuta så mycket som möjligt av vårt spa över dagen.

Våra paket passar perfekt för dig som letar efter en spadag för två eller för exempelvis mor och dotter.


INFÖR DITT SPABESÖK

  • Inför ditt spabesök önskar vi att du kommer i god tid så att du kan koppla av innan din behandling. Lämna din mobil på rummet eller sätt telefonen på flygplansläge för allas trevnad.
  • Informera din terapeut om eventuell graviditet eller sjukdomstillstånd som kan påverkas av din behandling.
  • Medtag badkläder till spaavdelningen då det är både damer och herrar tillsammans. Badtofflor, badrock och handduk lånar du av oss utan kostnad. Vi har alltid en av våra terapeuter eller trevliga värdinnor på plats för att hjälpa dig tillrätta.
  • Innan du använder vårt spa ser vi gärna att du duschar utan badkläder. Om du bor på hotellet använd gärna duschen på ditt rum för att undvika trängsel i våra omklädningsrum. Runt om på spa finns dryrooms så du kan torka dina badkläderna efter bad och bastu innan du tar på din badkappan. Fråga oss gärna så hjälper vi dig.
  • Avbokning av behandling ska ske senast 24 timmar innan din bokade tid för att undgå debitering.
  • Åldersgräns för tillgång till spa och behandlingar är 13 år tillsammans med en vuxen.
  • Honulele Spa är rökfritt.

Hitta hit

Honulele Hawaiian Spa är vackert beläget vid The Lodge på toppen av Romeleåsen i Skåne. Med bil tar det bara ca 30 minuter från Malmö, 40 minuter från Ystad och 1 timme från Helsingborg att ta sig hit och Österlen ligger bara ett stenkast bort. Se karta här

Klicka på Boka Upplevelse
Book online